Ste že prinesli domov svoje koščke narave?

11. 2. 2021, 18:00 | Promocijsko sporočilo

              Ste že prinesli domov svoje koščke narave? (foto: Getty images) Getty images

Ne, ne govorimo o božični smrekici, spomladanskih cvetlicah ali vodi iz bližnjega studenca.

Govorimo o skrbno izbranih izdelkih, ki v vaš dom prinašajo pristen okus ter bogastvo vitaminov in mineralov - o izdelkih linije NATUR AKTIV. Pridelani so na okolju prijazen in trajnosten način kmetovanja, ki prinaša poln okus in ohranja biološko raznolikost.

Na tak način ohranjajo rodovitnost prsti za naše potomce, da jih bo v vsakem grižljaju pričakal lastni košček neokrnjene narave.

Izdelki ekskluzivne blagovne znamke NATUR AKTIV so na voljo v redni ponudbi vseh trgovin HOFER po HOFER CENI - vedno na voljo za pripravo zdravega in hitrega obroka.

Linijo izdelkov NATUR AKTIV najdete v embalažah, ki dajejo izdelkom pridih narave. Motiv drevesa in zelena barva v vizualno podobo embalaž vnašata simbol še močnejše povezanosti z naravo, kar predstavlja temelj linije izdelkov NATUR AKTIV, ki je pridelana na okolju prijazen način, pod strogimi standardi ekološke pridelave, v skladu z določili Uredbe Sveta (ES) št. 834/2007 o ekoloških proizvodih.

Zakaj HOFER ponuja lastno linijo BIO izdelkov? 

Potreba po zdravi prehrani in zavedanje njene pomembnosti sta vse večja, zato vam želijo nuditi čim širšo izbiro BIO izdelkov – od svežega sadja in zelenjave, mesa, kruha, raznolikih mlečnih izdelkov, semen in oreščkov, do različnih vrst keksov, omak, džemov in testenin. Široko redno ponudbo NATUR AKTIV izdelkov dopolnjujejo z izbrano sezonsko in posebno ponudbo, posledično število izdelkov stalno povečujejo.

Ekskluzivna blagovna znamka NATUR AKTIV pa poleg popolnega nadzora nad kakovostjo surovin in končnim izdelkom omogoča tudi, da vam BIO izdelke visoke kakovosti nudijo po HOFER CENI.

Več o liniji NATUR AKTIV in HOFER bio receptih poiščite tukaj.

Getty images