To je soplesalec, ki ga obožujeta znani Slovenki Tjaša Kokalj Jerala in Tjaša Perko

Sesalnik kot soplesalec

8. 1. 2021, 18:00 | Promocijsko sporočilo

              To je soplesalec, ki ga obožujeta znani Slovenki Tjaša Kokalj Jerala in Tjaša Perko (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo

Dve znani Slovenki in en soplesalec, ki vas bo navdušil!

Dve znani slovenki, Tjaša Kokalj in Tjaša Perko, ena elegantna kraljica, druga šprotna princesa, si v zadnjem času delita skupnega »bestiča« in soplesalca.

Obe sta, tako kot veliko vas, zadnje čase obtičali doma brez prijateljev in dodatne družbe za »neumnosti«. Kot delovno aktivni, športno aktivni, poleg tega pa še skrbni mami, pa jima v zadnjem času ne manjka tudi obveznosti, ki nadomeščajo šolo in vrtec. Obe morata opraviti veliko domačih opravil, kjer zelo cenita dobre hišne pomočnike.

Še posebej sta bili v zadnjem času navdušeni nad pomočjo, ki jima jo nudi sesalnik Philips SpeedPro Max Aqua. Skrajša namreč čas sesanja in pomivanja tal, saj je tako priročen. Vedno ga imata pri roki in z njim brez problema posesata in pomijeta če se njima ali drugim članom družine kaj strese ali popacka. 
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T J A Š A Perko (@tjasa_perko)

Poleg tega pa je SpeedPro Max Aqua postal tudi kar njun najboljši prijatelj in zaveznik, včasih pa tudi soplesalec. Olajša jima marsikaj, z njegovo pomočjo pa imata tudi več časa zase – za telovadbo in športno aktivnost pri eni Tjaši in preizkušanje vseh kozmetičnih in modnih novosti pri drugi. Dela jima družbo v kuhinji, okoli mize in po novem tudi okoli vseh prazničnih dekoracij in božičnega drevesca, ki seveda neusmiljeno pušča iglice. Imeti naravno drevo namesto umetnega namreč terja svoj davek in vsak dan zahteva vklop sesalnika. Z njunim pomočnikom je to precej lažje.
 
V času, ko ni posebnih zabav, ko ni druženja in vse obedov s prijatelji, si moraš pač poiskati drugačne priložnosti, da se urediš, zaplešeš in se razvedriš. Bi zaplesali kot Tjaša Kokalj?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Kokalj Jerala💫 (@tjasa_kokalj_jerala)

Brezžično, hitro in enostavno!

Philipsov SpeedPro Max Aqua je brezžični sesalnik 3 v 1 s funkcijo mokrega brisanja, ki vam bo pomagal očistiti tudi najtežje dostopna mesta vašega doma in to v enem polnjenju, ki zdrži do 75 minut zmogljivega čiščenja,

Zmogljivi nastavek za sesanje 360 ° hitreje ujame prah in umazanijo z vseh strani ter od trdih tal do preprog. Edinstven sistem sesanja in mokrega čiščenja odstrani več vrst umazanije naenkrat, kar vam zagotovo olajša in skrajša gospodinjska opravila.

Za več informacij obiščite philips.si.