Triki iz domače kuhinje, s katerimi se boste znebile celulita in raskavih podplatov ter si pobelile zobe!

Enostavno & učinkovito

8. 3. 2021, 15:18 | Prosti čas

              Triki iz domače kuhinje, s katerimi se boste znebile celulita in raskavih podplatov ter si pobelile zobe! (foto: profimedia) profimedia

Vsake toliko svetovni splet naplavi kakšen nasvet, za katerega se potem še dolgo čudimo, kako da tega nismo vedeli že prej.

Ena takšnih objav, s serijo nenavadno preprostih, a zelo učinkovitih domačih receptov za precej pogoste nadloge, te dni kroži po Twitterju.

Najprej ...

Nasvet za gladko kožo na stegnih

V manjšo posodico stresite šalico grobo mleto kavo, dodajte enako količino rjavega sladkorja in zalijte z nekaj olivnega olja. Mešanico nato nanesite na stegna in masirajte. Kofein v kavi zgladi podkožne strukture.

S čajno vrečko proti modricam

Sliši se neverjetno, ampak tanin v čaju naj bi prav zares zmanjšal oteklino po udarcu.

Nasvet za naravno beljenje zob

Rumeni zobje niso najbolj privlačen del našega nasmeha. Da bi ti postali lepši in bolj beli, boste potrebovali jagode in nekaj sode bikarbone.

Nasvet za lepa in gladka stopala

Razpokana in suha koža stopal bo z vse toplejšim vremenom marsikomu povzročala obilo preglavic. In kaj lahko pomaga? Če imate v kuhinji kakšno banano, si z no preprosto pripravite hranilno masko za stopala. Kalij, ki je v bananah, je tisti, ki bo pomagal odstraniti odmrle plasti kože.

Sicer pa, vse skupaj si lahko ogledate v spodnjem videu ...