Venera je vstopila v bika: sprememba v odnosih in financah (vpliv na vaše znamenje)

Piše: astrologinja Mihaela Malečkar

5. 3. 2020, 06:00 | Prosti čas | Piše: Mihaela Malečkar

              Venera je vstopila v bika: sprememba v odnosih in financah (vpliv na vaše znamenje) (foto: Unsplash) Unsplash

Prehod Venere iz ovna, ko je v izgonu, v bika, ko je doma, prinaša zelo drastično spremembo občutenja v odnosih, ter občutenja finančne varnosti.

Venera vstopi v bika 5. marca in bo tam do 3. aprila. Venera v biku nas pomirja, in tako mirni ne rinemo v spore in prepire, ampak se odzivamo bolj harmonično, kar nosi več sprave in razumevanja.

V finančnih pogledih nakazuje občutek za finance in srečo na tem področju. Najprej se sreča z Uranom 8. 3. in njuna konjunkcija prinaša novosti v odnose, nekaj vznemirjenja, nepričakovanih zasukov, manj trdni odnosi lahko celo počijo.

Predvsem je več verjetnosti, da tokratni vikend prinaša nove simpatije in vznemirjenja, hkrati pa bomo tudi bolj željni veselja, zabave, odklopa.

Venera se potem na prehodu iz ponedeljka v torek, torej na začetku 10. 3. harmonično poveže tako z osjo Luninih vozlov, in govori o razumevanju, harmoniji in zadovoljstvu v odnosih, hkrati pa sporoča, da bomo s šarmom znali priti do ljudi.

Aspektno bo zelo aktivna v zadnji tretjini meseca marca, saj se bo na prehodu iz 22. v 23. 3. harmonično povezovala z Neptunom, nosila navdih, čutenje vzvišene ljubezni, pa tudi romantični navdih. 

V noči na 28. 3. bo tvorila trigon na Jupitra; ker gre za zemeljski trigon, nam to kaže dobre možnosti za zaslužek, priložnosti za spodbudne finančne obrate.

V noči na 29. 3. pa ravno tako zemeljski trigon na Plutona, kar nosi zelo zanimivo finančno obdobje, ko bo moč finance vložiti in si s tem dolgoročno izboljšati finančni položaj. Oba trigona lahko prinašata tudi ljubezen, prvi harmonično in lahkotno, drugi strastno in intenzivno.

Torej, če povzamem, potovanje Venere po znamenju bika bo tokrat nosilo veliko priložnosti za finančno izboljšanje, nove ljubezni, pa tudi splošno bolj harmonične odnose.

Na žalost nimam vseh vaših kart, zato bom poskusila povedati vpliv Venere glede na znamenja. Pri tem bo moje predvidevanje še nekoliko bolj natančno za tiste, ki poznajo svoje ascendentno znamenje in bodo prebrali opis pod ascendentnim znamenjem. Uživajmo v miru in harmoniji!

OVEN

Širše gledano ste pred velikimi izzivi. Venerino potovanje po biku v vašem drugem polju vas bo podpiralo na finančnem področju. Očitno vsa bremena, vse bitke in vse delo nosijo tudi čisto konkretne finančne rezultate. Seveda se boste zaradi tega pomirili in bili še dodatno motivirali za nadaljnje delo. Zaradi osredotočenosti na delo boste izgubili priložnosti za veselje, zabavo in užitek.

BIK

Potovanje Venere po vašem znamenju vas bo naredilo simpatične, prikupne, prijetne.  S tem se bodo ljudje do vas vedli drugače, bolj pozorno in z več naklonjenosti. V kolikor ste samski je v tem času več verjetnosti za novo ljubezen, tisti v partnerstvih pa boste z malo pozornosti na odnos lahko odnos oživeli in z malo romantike naredili zopet čarnega. Ustvarjalen mesec je pred vami, sledite klicu.

DVOJČKA

Na dvojčke bo potovanje Venere po znamenju bika delovalo kot pomirjevalna tableta. Sprava vam vse to lahko ustreza, kasneje se vam lahko zdijo energije dolgočasne in nezanimive. Toda, da bi v celoti izkoristili to obdobje, je treba biti nekoliko več sam in prisluhniti notranjemu navdihu. S tem prisluhom se bodo v vas odprle čudežne sile, ki bodo želele ustvarjati. Veliko boste sanjarili o ljubezni. 

RAK

Prehod Venere v bika vas pomirja, norost grobe Venere v ovnu vas je prav izčrpala in želite si harmonije in razumevanja. Nujno je, da sodelujete tudi z drugimi, potrebovali boste več stika s skupinami, s prijatelji. V prijateljskem krogu se lahko vaše srce vznemiri in se najde ljubezen. Če ste vezani, je koristno, da se v tem času več družite s skupnimi prijatelji, to bo poživilo odnos.

LEV

Venera v biku prinaša levom priložnost, da na poslovnem področju s svojim šarmom in občutkom za to, kaj je lepo, dosežejo uspehe in pridejo v stik z več ljudmi. Poslovno področje lahko prinese tudi zanimivo novo poznanstvo, ki pospeši ritem srca. V kolikor je vaša poslovna pot vezana na lepoto, modo ali umetnost, vas čaka zelo zanimiv mesec, ko boste zelo konkretno znali najti pot do uspeha.

DEVICA

Venera v biku nosi devicam veliko prijetnih trenutkov in priložnosti, tako za zabavo kot za ljubezen. Novo tiho zadovoljstvo bo prebarvalo vso čustveno muko ujetosti v strasti preteklega meseca. Naenkrat vam bo jasno, kaj je vaša pot in kje je vaša sreča, in veliko bo priložnosti, kako mirno priti do tja. Na potovanjih so možna tudi zanimiva poznanstva, zabave in romantična doživetja.

TEHTNICA

Tehtnicam močna Venera daje  več notranje stabilnosti. Mesec za vami vas je precej utrudil zaradi disharmonije in napetosti. V tem mesecu, ko bo Venera potovala po biku, pa se boste usmerili na materialno področje in boste točno vedeli, kaj finančno želite doseči. Z nosom za finance boste pravilno vlagali, imeli pozitivne rezultate. Veliko bo tudi strasti in z ljubečim partnerjem se bo odnos poglobil.

ŠKORPIJON

Venera v vam nasprotnem znamenju nakazuje, da bo največ veselja, zabave, pa tudi finančnih priložnosti prišlo skozi druge. Ta pozicija veča priložnosti za strasti in ljubezen, hkrati pa omogoča dobra poslovna partnerstva, ki bodo dolgoročno finančno pozitivna. Treba se bo le prilagoditi, umiriti, malo manj bojevniško vstopati v svet ter opaziti, od kje prihajata k vam sreča in veselje.

STRELEC

Venera v biku bo strelcem nosila priložnosti za umiritev in harmoniziranje odnosov s sodelavci ali tudi s podrejenimi. Delovno okolje lahko prinaša tudi priložnosti za ljubezen, smeh, zabavo in dobro voljo. Mogoče boste čutili celo potrebo, da olepšate svoje delovno okolje. Veliko veselja vam lahko prinesejo hišni ljubljenčki. V vsakem primeru bo vaše delo prinašalo tudi finančne dobrobiti. 

KOZOROG

Kozoroge Venera v biku odpira in jim nosi nek poseben šarm. V odnosu z vašimi otroki bo več smeha in dobre volje. Na splošno boste zopet čutili več radosti in bo vaše življenje vsaj malo manj pod pritiskom. V tem času je koristno, da se zabavate, družite in veselite, naj vaš smeh razvaja tudi druge. Na zabavi ali v baru lahko spoznate osebo, zaradi katere vam bo srce utripalo hitreje. 

VODNAR

Vodnarji boste največ sreče in veselja deležni doma. Možne so tudi finančne dobrobiti zaradi nepremičnin. V tem času boste predvsem čutili potrebo, da svoj dom polepšate, uredite in ga naredite napol svetišče. Tudi odnosi z domačimi bodo v tem obdobju nekoliko bolj pomembni. Presenetilo vas bo, ko boste spravili enega od svojih staršev v smeh in bo očitno, da ste zelo povezani.

RIBI

Ribam bo Venera v biku nosila veliko enih zanimivih ljudi in prinašala veselje v pogovorih in druženju. V drugi polovici meseca so možna celo romantična pisma in elektronska pošta. Ljubezenske besedne igrice bodo nekaj, kar vas bo pomlajalo in budilo v pomlad. Pomembno je tudi, da greste na potep, uživate v naravi ter si vzamete dovolj zanimivega časa za raziskovanje življenja, za radovedno popotovanje naokrog.

Mihaela Malečkar
Astrologinja