Vpliv Luninega mrka na posamezna znamenja

Piše: astrologinja Mihaela Malečkar

9. 1. 2020, 15:06 | Prosti čas | Piše: Mihaela Malečkar

              Vpliv Luninega mrka na posamezna znamenja (foto: Unsplash) Unsplash

V petek, 10. januarja, bo Lunin mrk. Pri razlagi vpliva Luninega mrka na posameznika damo točko mrka v natalno karto. Pomembni sta obe hiši; tako tista, v kateri je Luna, kot tista nasproti nje, kjer je Sonce. Prek obeh hiš se bodo vršile bistvene spremembe kot posledice preteklega delovanja.

Ker ne poznam natančnih podatkov bralcev, vas lahko razdelim na dvanajstine in povem, kje naj bi se dogajale spremembe glede na vaše znamenje.

Oven

Pritiski bodo na ravni doma in službe, ti dve področji bo težko uskladiti. Poslovno bo zelo naporno, veliko dela, skrbi, možne finančne obremenitve in s tem bo tam res veliko pozornosti. Hkrati (ker je Luna od mrka v četrtem polju) bo veliko sprememb, vezanih na dom, ki bodo prijetne. Predlagam, da dajte več energije, časa in pozornosti svojim domačim.

Bik

Spremembe so vezane na intelektualno, potovanja in dogovore. Pri dogovorih bodite natančni in kritični, vendar se zdi, da bodo kar konstruktivni za vas. Potovanja pa  zanimiva in odpirajoča. Tudi pri intelektualnih izzivih se kljub strahu stvari speljejo dokaj harmonično.

Dvojčka

Pri dvojčkih so spremembe vezane na finančno področje. Tu bo veliko skrbi in strahov, kako priti do tujega denarja, kreditov, odpravnine ali kaj sorodnega. Ne zadolžite se preveč, poskušajte raje stvari speljati sami, s svojim trudom in svojim delom.

Rak

Pri rakih se obetajo trenja in spremembe, vezane na odnose. Zaupajte vase, postavite si pravo ceno in pravo vrednost. Naj se vas neizprosnost in grožnje drugih ne dotaknejo. Sledite pozitivnim spremembam.

Lev

Pazite na ravnotežje in zdravje. Zaradi preveliko dela in stresa se vas lahko dotaknejo tudi zdravstvene spremembe. Najdite čas za samoto in mir in skozi psihično stabilnost, ki bo iz tega prišla, boste lažje kos tudi zunanjim konkretnim naporom.

Device

Lunin mrk bo povezan s prijateljskimi odnosi. Očitno imate preveč pozornosti na sebi in svojih projektih, očitno jemljete nase preveč odgovornosti. Mrk vam daje priložnost, da razdelite delo, da se povežete z ljudmi, s katerimi bo lažje izpeljati svoje cilje in slediti svojemu srcu.

Tehtnica

Pritiski, vezani na dom, ovirajo poslovno uspešnost. Toda Lunin mrk prinaša sadove preteklega dela na poslovno področje in treba bo najti pravo ravnovesje med obema. Potrudite se, spustite strahove, vezane na dom in zasebnost, ter se odprite novim priložnostim na poslovnem področju.

Škorpijon

Obeta se zjasnitev, kam želite v prihodnje. Torej rojeva se občutek za smisel in vizija za prihodnost. Strahovi in neskončno razmišljanje o tem, kako naj bi se stvari razvile in kaj bi lahko šlo vse narobe, vas obremenjujejo. Mrk vas kliče, da zaupate in sledite svojim sanjam.

Strelec

Skrbi na finančnem področju vas obremenjujejo. Mrk odpira točko zaupanja v skupno finančno ustvarjanje. Če ste dobro ravnali s financami iz skupnih virov in možnostmi kreditov, vam mrk prinaša dobro, v primeru napačnih odločitev pa nevarnost z davkarije ali nepričakovane finančne izgube.

Kozorog

Lunin mrk prinaša posledice na področje odnosov. Vidi se veliko dvomov vase, skrbi in strahov, če ste dovolj dobri, zaradi tega so potem tudi ovire v odnosih. Lunin mrk v vašem sedmem polju vas kliče, da namenite več pozornosti odnosom, kar bo prinašalo tudi harmonijo in razvoj.

Vodnar

Vidi se, da imate veliko strahov. Preprosto preveč časa razglabljate in se umikate iz življenja. Lunin mrk v šestem polju vas kliče, da se lotite dela, spremenite vsakodnevno rutino. Če se boste osredotočali na praktične vidike življenja in boste imeli neko dnevno rutino, bo tudi psihični pritisk na vas manjši.

Ribi

Izgubljate se v odnosih, vsem bi pomagali, nekako sledite njihovim vzvodom, toda tako izgubljate ogromno svoje energije. Lunin mrk v petem polju vas kliče, da zopet namenite več energije sebi, sprejmite iniciativno vlogo volje in delujete bolj samostojno. Otroci vam bodo pomagali izraziti sebe.

Mihaela Malečkar
Astrologinja