Že šesto leto NOČ ČRNIH MAČK v Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana

Fotogalerija

27. 10. 2021, 13:34 | Prosti čas
Že šesto leto NOČ ČRNIH MAČK v Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana (foto: profimedia) profimedia

V Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana že šesto leto praznujemo noč čarovnic kot NOČ ČRNIH MAČK. Letos bo ta potekala v nedeljo, torej že tradicionalno 31. oktobra, z začetkom ob 13. uri.

"Vrata zavetišča bomo odprli ob 13. uri z vodenimi ogledi po naših čarobnih novih prostorih. Od 14. pa vse do 17. ure bomo imeli delavnice za najmlajše, ki bodo s pomočjo iger z nami razbijali mite o črnih mačkah. Obiskala nas bo tudi Pšena Kovačič iz Minami Kat-a in z otroki poklepetala o odgovornem skrbništvu mačk. Pripravili smo tudi delavnice, na katerih bodo otroci skupaj s starši izdelovali izdelke iz recikliranih materialov. Na delavnicah bodo otroci lahko skozi različne igre preizkusili svoje znanje o odgovornem lastništvu mačk, ter dobesedno rušili mite o črnih mačkah," sporočajo iz Zavetišča.

Sledil bo skrivnosten ogled mačjih prostorov, kjer bodo sobice mačk okrasili priložnosti primerno in uradne ure za oddajo podaljšali do 19. ure.

Torej, ne pozabite, ogledi in posvojitve naših mačk in psov bodo na ta dan možne od 13. pa vse do 19. ure.

Program:

  • 13.00: Vodeni ogledi po Zavetišču Ljubljana.
  • 14.00 – 17.00: Delavnice in igre za najmlajše (pri avtobusih).
  • 14.30 – 16.00: Klepet o odgovornem skrbništvu mačk in razbijanje mitov o črnih mačkah (čakalnica za mačke).

Delavnice za otroke bodo na prostem, zato se dobro oblecite.  

Pomembno! V Zavetišče Ljubljana bodo lahko vstopili samo tisti obiskovalci, ki bodo izpolnjevali in upoštevali vse, s strani NIJZ predpisane pogoje glede covida-19. Obvezno je potrdilo PCT. V notranjih prostorih in kjer ne bo mogoče zagotoviti primerne razdalje, je obvezna uporaba obraznih mask.

Ogledi zavetišča bodo vodeni. Osebje zavetišča bo usmerjalo obiskovalce v smeri ogleda ter ob tem predstavljalo prostore za živali ter z veseljem odgovarjalo na vprašanja obiskovalcev.

Lepo vabljeni in upamo, da se vidimo!