21. 4. 2022, 08:56

Aretiran partner zvezdnice Rihanne: kaj je storil?

Profimedia
Aretiran partner zvezdnice Rihanne: kaj je storil? (foto: Profimedia)

Osumljenec je skupaj z dvema moškima peš pobegnil s kraja dogodka.

A$AP Rockyja so opazili, ko je v sredo popoldne zapuščal sedež policijske uprave v Los Angelesu, potem ko so ga aretirali v povezavi s streljanjem leta 2021. Raperja, ki je bil z nosečim dekletom Rihanno na potovanju na pevkinem domačem otoku Barbadosu, so po vrnitvi v Los Angeles izsledili in mu nadeli lisice.

33-letni Rocky zapušča policijsko postajo v središču Los Angelesa v črnem terencu.

Plačal je 550.000 dolarjev varščine, potem ko so ga aretirali zaradi napada s smrtonosnim orožjem v zvezi z incidentom 6. novembra lani. Policisti so povedali, da se je prepir med dvema znancema stopnjeval in povzročil, da je osumljenec na žrtev streljal s pištolo. Domnevna žrtev trdi, da je Rocky večkrat ustrelil vanjo, najmanj ena krogla pa je zadela levo roko žrtve.

S plaže v pripor

Aretacija se je zgodila le dan po tem, ko so raperja opazili na sprehodu s svojim 34-letnim dekletom v njenem rodnem Barbadosu. Par se je med odmevnim škandalom varanja, ki je bil nazadnje razkrit, odločil odleteti na karibski otok.

Mnogi so mislili, da sta se Rihanna in Rocky razšla. Rihanna naj bi se razšla z njim, potem ko ga je ujela pri varanju z oblikovalko čevljev Amino Muaddi. 34-letni oblikovalka je, tako kot raper, pod pristikom obtožb, potem ko so govorice prišle v javnost.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.