A. Kl. | 10. 1. 2022, 15:00

Dvojčici Olsen po smrti svojega tv-očeta "globoko užaloščeni", John Stamos "v šoku"

Profimedia

Po smrti priljubljenega ameriškega komika Boba Sageta, ki je zaslovel v vlogi mladega ovdovelega očeta treh deklic Dannyja Tannerja v seriji Nora hiša, so se oglasili številni njegovi prijatelji iz igralskih vrst.

Med njimi sta tudi zdaj 35-letni dvojčici Mary-Kate in Ashley Olsen, ki sta v eni najpriljubljenejših serij 80. in 90. let upodabljali navihano malčico Michelle.

Profimedia

Slavni sestri, ki se te dni ukvarjata predvsem z vodenjem svoje modne znamke The Row in se v javnosti tako rekoč nikoli ne pojavljata, saj skrbno varujeta svojo zasebnost, sta se ob tej žalostni priložnosti po dolgem času prvič oglasili.

V izjavi, ki so jo povzeli ameriški tabloidi, sta zapisali: "Bob je bil najbolj ljubeč, sočuten in radodaren mož. Globoko sva užaloščeni, da ga ni več z nami, a veva, da naju bo še naprej vodil skozi življenje s takšno milino kot vedno."

"V mislih sva z njegovimi hčerami, ženo in družino ter jima izrekava najino sožalje," sta sklenili.

Profimedia

Olsenovi in Saget so v Nori hiši skupaj nastopali med letoma 1987 in 1995. Igralki, ki sta si delili vlogo Michelle, pa sta edini izmed izvirne zasedbe, ki se pred kamere nista vrnili v Netflixovi novi "reboot" seriji Še bolj nora hiša.

Poleg njiju so se v nanizanki proslavili še Candace Cameron Bure, Lori Loughlin, Jodie Sweetin, Dave Coulier in Andrea Barber ter John Stamos, ki se je Boba spomnil z ganljivo objavo na družbenih medijih.

Profimedia

Danes 58-letni "stric Jesse" iz Nore hiše je zapisal: "Zlomljen sem. Pretresen sem. Sem v stanju popolnega šoka. Nikoli več ne bom imel prijatelja, kakršen je bil on. Tako rad te imam, Bobby."

V letih snemanja serije, postavljene v San Francisco, se je med igralcema spletlo tesno prijateljstvo, ki sta ga ohranjala vse do današnjih dni.

Profimedia

Bila sta celo tako usklajena, da sta leta 2017 svoji izbranki za roko zaprosila v razmaku nekaj tednov. Stamos je v čestitki za rojstni dan leta 2019 Boba opisal kot "najčudovitejšega brata, kar bi si jih lahko želel".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bob (@bobsaget)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.