A.B. | 16. 2. 2022, 22:50

Zaradi Eminema na Twitterju 'gorijo' komentarji: ''Kdo ga je spustil ven s takšnimi obrvmi?''

Profimedia

Na polčasu letošnjega Super Bowla je nastopil legendarni raper Eminem, ki je (kot ponavadi) pritegnil pozornost številnih gledalcev - a tokrat ne zaradi svojih klasično pomenljivih in kontroverznih besedil, temveč zaradi izstopajočega detajla na svojem obrazu.

''Eminem ima umetne obrvi.'' To je le eden od številnih komentarjev, ki so na račun popularnega raperja zaokrožili na Twitterju, potem, ko so si gledalci ogledali njegov nastop v polčasu letošnjega Super Bowla. 49-letni glasbenik je na oder zakorakal v svojem klasičnem raperskem slogu, bolj kot vse drugo pa so pod njegovo kapo s šiltom tokrat izstopale njegove obrvi. 

''Zakaj Eminemove obrvi izgledajo tako, kot bi jih narisal?'' je vprašala ena od uporabnic spletne platforme, medtem, ko se je nekdo drug pošalil, da si jih je glasbenik verjetno narisal kar z markerjem. Zgroženost nad raperjevimi nenavadno poudarjenimi obrvmi je z besedami ''kdo je Eminema spustil ven s takšnimi obrvmi?'' izrazila še ena od uporabnic Twitterja.

In medtem, ko so se nekateri iz njegovih poudarjenih obrvi norčevali oziroma se nad njimi zgražali, smo našli tudi komentar dekleta, ki je izrazila odkrito občudovanje njegovega majhnega estetskega popravka. ''Ne vem, kdo Eminemu dela obrvi, ampak nujno potrebujem termin!''

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.