Ž.A. | 31. 5. 2022, 21:00

FOTO: Spoznajte Lily-Rose Depp, hčerko Johnnyja Deppa, ki ODLOČNO stopa po očetovih stopinjah

Profimedia

Priljubljeni igralec ima iz prejšnjega razmerja dva otroka. Lily-Rose, ki je bolj medijsko izpostavljena in Jacka, ki se ne rad toliko izpostavlja. Kdo je Lily-Rose Depp?

Lily-Rose Depp je uveljavljeno ime, ki sodeluje s svetovno znano znamko Chanel. Prav tako smo jo lahko gledali v filmih kot so The King, Voyagers, Wolf in The Governesses. Je manekenka in igralka v številnih filmih.

Če pa ste mislili, da je njeno življenje popolno, pravzaprav ni. Že kot majhna deklica se je soočila z odpovedjo ledvic in težavami z anoreksijo.

Johnny ima z bivšo partnerko Vanesso Paradis dva otroka - Lily-Rose in Jacka. Eden izmed razlogov, zakaj se je Depp odločil, da gre na sodišče, sta njegova otroka. Želel jima je dokazati, da se je za resnico vredno boriti. To je potrdil tudi priljubljeni igralec: "Čutil sem odgovornost, da se v tem primeru ne postavim samo zase, ampak tudi za svoje otroke."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

Borba z anoreksijo

V enem izmed intervjujev je Lily-Rose dejala, da se je preveč obremenjevala s kritičnimi komentarji o njenem videzu na družbenih omrežjih:

"To me žalosti, saj sem bila mlajša in se nisem znala izvleči iz tega. Vsi, ki so se soočili s to boleznijo, vedo, kako težko se je pobrati."

Vzpon v karieri

Že pri njenih šestnajstih letih je nastopila v kampanji Chanela in kmalu postala obraz za ikonično dišavo Chanel No.5. Lahko bi rekli, da je bila to odskočna deska, saj je za tem krasila številne naslovnice priljubljenih revij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

Poleg Vogue-ja je krasila tudi naslovnico Elle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

Tesen odnos z očetom

Ni skrivnost, da sta z očetom Johnnyjem izredno povezana. Že večkrat je dejal, da je zaradi njene prepoznavnosti nekoliko zaskrbljen:

"To, kar se ji dogaja, je nekaj, česar nisem pričakoval tako zgodaj. Začela je sodelovati tudi s Karlom Lagerfeldom, kar je naključje, saj je njeno mamo opazil pri istih letih, in ko jo vidim naličeno in vse te stvari, je res moteče, saj je zelo lepo dekle, vse pa se dogaja tako hitro."

Vsekakor pa jo na vsakem koraku pohvali. "Na družbenih omrežjih ima na tisoče sledilcev in vsi so včasih presenečeni. Ampak ne jaz. Vse mi pove. Nič se mi ne boji povedati, saj imava zelo tesen odnos, na kar sem zelo ponosen!"

Ni bila na poroki Deppa in Amber Heard?

Leta 2015 sta se poročila Johnny Depp in Amber Heard, vendar se Lily-Rose poroke ni udeležila. Deppova hčerka in Amber nista bili nikoli v dobrih odnosih, zato se je tudi odločila, da poroko izpusti. 

Tudi med trenutnim sojenjem ga je vedno podpirala in mu izkazovala podporo.