7. 6. 2022, 10:56

Hollywoodski zvezdnik žrtev tatov! Povzročili so mu več tisoč evrov škode

Profimedia

Svoj prestižni avtomobil je pustil parkiran na ulici, a ko se je vrnil ... Groza! Ne boste verjeli, kakšno materialno škodo so mu povzročili. 

53-letni igralec Owen Wilson si ni nikoli predstavljal, da se mu lahko nekaj takega zgodi. Svojo razkošno teslo, vredno nekaj manj kot 44 tisoč evrov, je čez noč pustil parkirano na ulici pred svojo hišo v Santa Monici. Z drugimi besedami na ulici, kjer parkirajo tudi drugi stanovalci. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OwenWSource ™️ 🌟 The Original (@owenwilsonsource)

Ko je zjutraj prišel iz hiše, je ugotovil, da so ga okradli tatovi! Z avtomobilom se ni mogel peljati nikamor, saj so mu ukradli vse pnevmatike. 

Na ameriškem portalu TMZ so sicer zapisali, da razen tega njegov avtomobil ni utrpel druge škode in pojasnili, da bo za nova platišča moral odšteti nekaj manj kot 4 tisoč evrov. 

Policisti so sprožili preiskavo, a o osumljencih zaenkrat še ne vedo ničesar. 

Owen je sicer nastopil v filmskih uspešnicah, kot je Marry Me (Poroči se z mano), v kateri je zaigral ob boku priznane igralke in pevke Jennifer Lopez. Med drugim pa smo ga v ljubezenski zgodbi z Jennifer Aniston spremljali tudi v filmski uspešnici Marley in jaz. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.