22. 6. 2022, 11:46

Jennifer Lopez iskreno o težkem otroštvu: "Nekega dne sem preprosto odšla."

Profimedia

Skozi dokumentarni film hollywoodske igralke in pevke spoznamo njeno izkušnjo med nastopom na Super Bowlu leta 2020. V njem je predstavila tudi svoj v otroštvu odtujen odnos z mamo. 

52-letna glasbenica in igralka Jennifer Lopez je izdala nov dokumentarni film z naslovom Halftime. Skozi zgodbo je oboževalcem razgalila svoje osebne trenutke in doživljanja nastopa med polčasom finala Super Bowl leta 2020. 

V iskrenosti in pristnosti, ki jo je pokazala na platnu, je spregovorila tudi o svojem odnosu z mamo Guadalupe Rodríguez. 

Njene besede močno odzvanjajo v svetu

Kot v filmu pove Jennifer, njihovo življenje ni bilo preprosto, saj je bila mama tista, ki je morala poskrbeti za tri samosvoje hčerke. 76-leta Rodriquezova, ki prav tako nastopa v filmu, je priznala, da je bila stroga do svojih hčera. Jennifer ima še sestri Leslie in Lyndo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J to the L-O, 👋🏼 (@jlover_24_)

"Počela je tisto, kar je morala početi, da je preživela. S tem je postala močna in s tem smo postale močne me. Tudi tepene smo bile …" je z besedami v filmu Halftime presenetila Jennifer.

Njena mama je v Združene države pribežala iz Portorika. Od moža se je, ko so hčerke odrasle, ločila.

"Do njih sem imela vedno visoka pričakovanja. Moj namen ni bil, da bi bila nasilna. Hotela sem jim samo pokazati, da zmorejo biti boljše in doseči več," pripoveduje mama in dodaja: "Povedano po pravici, mi je največ težav povzročala Jennifer. Velikokrat sva si prišli navzkriž."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLove (@jlo.hungary)

Pri 18 letih je pobegnila od doma

J. Lo je pri osemnajstih, zaradi nenehnih nestrinjanj z mamo glede tega, ali naj nadaljuje šolanje, odšla od doma. Bolj kot karkoli jo je zanimal ples. 

"Mama je vztrajala, da se moram, če hočem živeti doma, izobraževati. Velikokrat sva se sprli zaradi tega, dokler nisem nekega večera preprosto odšla," pripoveduje pevka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bella 💕 (@_jlover13_)

Rodriguezova je v filmu tudi sama priznala, da je za hčerke hotela le najboljše, predvsem to, da se izobrazijo in da nikoli ne bodo odvisne od moške ljubezni: "Daleč od tega, da bi bila popolna mama. Rečem pa lahko le, da sem storila vse, za kar sem mislila, da je najboljše za moje otroke."

Čeprav Jennifer mamo v filmu opisuje kot zapleteno osebo, imata zdaj dober odnos. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.