15. 6. 2022, 20:40

Kdo in kako je pomagal Bradleyu Cooperju, ko je zašel v težave z odvisnostjo?

Profimedia

Slavni igralec je razkril, kdo mu je pomagal v težkih časih, ko se je počutil izgubljenega. 

Bradley Cooper je razkril svoje pretekle zlorabe drog in alkohola ter povedal, kdo mu je pomagal v težkih časih.

Dejal je, da mu je na začetku kariere, ko se je počutil izgubljenega in se je soočil z odvisnostjo, pomagal kolega igralec Will Arnett.

Med pogovorom v Arnettovem podcastu "Smartless" je Cooper spregovoril o skupnem življenju v stanovanju, kjer sta pred leti živela z Arnettom. 

Ni se vedno dobro izteklo

Cooper je dejal: "Takrat sem se prvič zavedal, da imam težave z drogami in alkoholom. Tip, za katerega mislim, da zbija hudomušne šale, mi je govoril resnico in to mi je spremenilo življenje."

"Bil sem tako izgubljen in odvisen od kokaina. Will je tvegal, da je imel ta naporen pogovor z mano julija 2004 in to me je postavilo na pot odločitve, da spremenim svoje življenje. To je res, to je bil Will Arnett. On je razlog," je nadaljeval Cooper.

Cooperju je terapija in rojstvo hčerke Lei, ki jo ima z bivšim dekletom Irino Shayk, pomagalo da je ostal trezen. "Vse se je spremenilo," je dejal. "Vsaka je absolutno zasenčena ali v veličastnih barvah zaradi dejstva, da sem postal oče čudovitemu človeku. To je največja stvar," je zaključil Bradley.Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.