A. B. | 25. 4. 2022, 11:50

Oglasila se je tudi mama oklofutanega Chrisa Rocka: ni skoparila z besedami!

Profimedia

Se še spomnite letošnje podelitve oskarjev, na katerih je Will Smith predrzno prisolil klofuto voditelju Chrisu Rocku? Padlo je več strogih obtožb.

Rose Rock je mama ameriškega igralca Chrisa Rocka, ki je bil na letošnjem odru oskarjev deležen zaušnice od Willa Smitha. V enem izmed intervjujev za lokalno televizijo v Južni Karolini je prvič komentirala napad na svojega sina.  

"Odzval si se na to, da te je žena zaradi njegove šale pogledala postrani, in ji s svojim dejanjem polepšal dan, ker so se drugi smejali na njen račun," je Rose v etru nagovorila Willa Smitha in voditelju povedala, da je sprva mislila, da je zadeva zrežirana. Ni mogla verjeti, da se res lahko zgodi kaj takšnega.  

"Ko je udaril Chrisa, je udaril vse nas. V resnici je udaril mene," je povedala in dodala: "Ko raniš mojega otroka, raniš mene. Njegovega govora ni nihče slišal. Nihče ni mogel samo biti prisoten v tistem trenutku, saj smo se vsi spraševali, kaj za vraga se je zgodilo." Povedala je tudi, da se je Chris izjemno veselil, da bo lahko podelil eno od najbolj priznanih filmskih nagrad na svetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Rock (@mamarock619)

Chris zadeve sicer ni komentiral. Na svojem prvem nastopu po napadu je povedal le, da zadevo še premleva, da še ni dojel, kaj se je zgodilo, in da bo o tem govoril, ko mu bo kdo za to tudi plačal.  

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.