A. R. | 14. 7. 2022, 14:12

Končno smo jo dočakali! Uspešnica VEDNO TVOJA je nazaj!

POP TV
Končno smo jo dočakali! Uspešnica VEDNO TVOJA je nazaj! (foto: POP TV)

Po dramatičnem zaključku tretje sezone bodo slovenski gledalci in ljubitelji napetih romantičnih zgodb ponovno prišli na svoj račun. Težko pričakovana četrta sezona serije Vedno tvoja po skoraj devetih mesecih prihaja na televizijske zaslone. Kdaj? Razkrivamo vam točen datum.

Za vse, ki že nestrpno pričakujejo nadaljevanje turške uspešnice Vedno tvoja (Bir Zamanlar Cukurova), imamo veselo novico. Četrto sezono napete ljubezenske zgodbe boste lahko prvič pogledali že naslednji teden. Kot se za turško poslastico spodobi bomo v novi sezoni spoznali veliko novih obrazov, priča bomo odhodu starih znancev, pa tudi smrti in poroki.

POP TV

Žalost, veselje, spletke, jeza in ljubezen. Serija Vedno tvoja je osvojila srca gledalcev po vsem svetu in nič drugače ni v Sloveniji. Napeti zaključek tretje sezone nas je pustil odprtih ust, že čez nekaj dni bomo izvedeli, kako se bo zgodba nadaljevala.

Kaj prinaša 4. sezona?

V četrti sezoni bomo še naprej spremljali življenje mlade Zuleyhe, ki ji usoda ni prizanašala. Po smrti svoje edine ljubezni Yilmaza, se je končno sprijaznila in si življenje ustvarila z Demirjem. Zuleyha se bo v novi sezoni z vsemi silami borila, da bo zaščitila prvorojenca Adnana, čedalje bolj jasno pa ji je, da želijo vsi manipulirati z njo in z njenim premoženjem. Ker nima rame, na katero bi se lahko naslonila, se mora z vsemi izzivi pogumno soočiti kar sama. Bo v njeno življenje posijal žarek upanja in bo lahko spet našla srečo v ljubezni?

POP TV

V čevlje glavne junakinje Zuleyhe se vrača simpatična igralka Hilal Altinbilek, v prihajajoči sezoni pa bomo spoznali tudi dva nova lika. Eden od njiju ni nihče drug kot Ibrahim Celikkol, ki smo ga pri nas lahko občudovali v uspešnici Lepotica in zver (Siyah Beyaz Ask).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚜️ Bir Zamanlar Çukurova ⚜️ (@bzcdizi)

Priljubljen turški igralec bo upodobil Hakana Gümüsogluja, ki je s svojo ambicioznostjo, bojevitostjo in pogumno osebnostjo pravo nasprotje mnogih likov in poslovnež, ki bo dodobra pretresel dogajanje. Drugi igralec pa je Furkan Palalı.

POP TV

Ker se je ekipi pridružil kasneje, je za pogledal vse pretekle epizode (63 epizod, ena je dolga približno 2 uri in pol, op. a.). Med drugim si je za ustvarjanje lika pomagal z arhivskim gradivom, časopisi in videi iz leta 1970.

Četrto sezono napete ljubezenske zgodbe boste lahko prvič pogledali že 18. julija ob 21.20.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.