P.M. | 12. 1. 2023, 15:14

Salma Hayek v čudoviti "kristalni" obleki razbohotila vse svoje čare

Profimedia

Na podelitvi zlatih globusov se je pojavila v nepozabnem stajlingu, njena bleščeča oprava s steznikom je komaj držala vse na mestu.

Mehiško-hollywoodska igralka Salma Hayek je gotovo ena od tistih zvezdnic, ki nikoli ne ostane neopažena. Poleg igralskega talenta se lepa latino filmska diva še kako dobro zaveda, da lahko pozornost pritegne tudi s svojimi razkošnimi oblinami in bujnim dekoltejem.

Ravno zaradi njega je bila na letošnji podelitvi zlatih globusov spet v središču dogajanja. 56-letnica je dobro razpoložena pozirala s soigralcem Harveyjem Guillenom, s katerim sta sodelovala pri drugem delu animiranega filma Obuti maček: Zadnja želja. Za to priložnost je izbrala bež obleko, posuto s kristali, ki jo je pokazala z vseh zornih kotov. Igralkina objava večih fotografij in posnetka na Instagramu je požela občudovanje njenih filmskih kolegic, med drugim tudi Jessice Alba in Vanesse Hudgens.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Želim si, da bi vam lahko povedala, da sem prispela z letalom iz Evrope, se zbudila in samo smuknila v to obleko. Toda v resnici je bila potrebna cela 'lepotna vojska' izurjenih stilistov, da me je uredila za sinočnjo rdečo preprogo," je zapisala Salma.

Igralka, ki je svojo kariero začela z nastopanjem v mehiških telenovelah, je poročena s 60-letnim milijarderjem Francois-Henrijem Pinaultom. Par se je začel videvati leta 2006, leto kasneje sta postala starša punčke Valentine. Kmalu zatem sta potrdila zaroko in se leta 2009 poročila na romantičnem obredu v Parizu, slavje pa je bilo tudi v Benetkah. 

Novo na Metroplay: Pogovor z Borutom Pahorjem | N1 STUDIO