R.S. | 7. 12. 2023, 09:21

Nova fotografija Gabriele Dončić: starša sta ji že kupila prvo darilo

Instagram/revija.lady/anamariagoltes/fotomontaža

Za slovenskega zvezdnika, ki je blestel na tekmi, je navijala njegova prvorojenka. 

Luka Dončić in Anamaria Goltes sta pred prazniki dobila najlepše darilo - rodila se jima je hčerka Gabriela, slovenski košarkar pa je njeno rojstvo opisal kot "najlepši dan njegovega življenja". Rojstvo Gabriele je bilo za marsikoga presenečenje, saj je par novico skrbno skrival.

Z javnostjo sta delila njeno fotografijo, Dončić pa je objavil tudi fotografijo njegovih treh psov, ki čakajo, da se novorojenčica vrne iz porodnišnice. Na fotografiji psi Hugo, Gia in Viki sedijo pred belimi listi, na katerih piše, da komaj čakajo, da jo spoznajo, prav tako pa ji izrekajo dobrodošlico. 

Ne spreglejte:

Mu je prinesla srečo?

Malčica se je z mamo že vrnila domov. Goltesova je na družbenih omrežjih objavila fotografijo, na kateri z dojenčico doma gleda tekmo novopečenega očka. Dončićeva ekipa je na tekmi proti Utah Jazz zmagala, Dončić pa je blestel. V zgolj treh četrtinah je zbral 40 točk, 11 skokov in deset podaj ter popeljal Dallas do zmage s 147:97. Prav tako je prvič v NBA dosegel trojni dvojček že ob polčasu. S svojim že 60. trojnim dvojčkom v karieri je prehitel slovitega Larryja Birda in zasedel deveto mesto na večni lestvici. 

Instagram/anamariagoltes

Praznično vzdušje

Družina je že okrasila svoj dom v Teksasu. Nad kaminom je obesila šest božičnih nogavic - tri za njihove pse, enega za novorojenčico Gabrielo, enega za Goltesovo, še enega pa za slovenskega košarkarja. Kaj se skriva v njih, še ni znano. Dom jim krasita tudi dve veliki božični zvezdi. 

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih