Ž.A. | 20. 4. 2022, 20:15

Finalistka šova Slovenija ima talent v objemu skrivnostnega moškega

Christian Fluher

Se še spomnite Ane Grdadolnik? To je tekmovalka, ki je na avdiciji Bizovičarja dobesedno vrgla s stola! Tokrat pa je javnosti predstavila nekaj novega.

Na avdicijskem nastopu so padali zlati lističi in Lado Bizovičar

Ana Grdadolnik je na svojem prvem nastopu v šovu Slovenija ima talent odpela legendarno pesem Whitney Houston in lahko bi rekli, da tako dobro, da je Lado Bizovičar padel s stola. "Tam se je gugal in kar naenkrat padel s stola," je podoživljala Ana, ki med padcem ni ravno vedela, kaj narediti.

"Imela sem milijon misli. Nisem vedela, kaj reči in kaj narediti, saj se je vse skupaj zgodilo zelo hitro. Ko sem videla, da se je vstal, sem sama sebi le rekla, da se naj zberem in pojem dalje!"

Več o tem dogodku si preberite TUKAJ.
ANNA predstavila svojo novo avtorsko skladbo Ko sanje oživijo

Mlada pevka, ki za glasbeno ustvarjanje uporablja ime Anna, ima za sabo že kar nekaj avtorskih skladb, med katerimi sta Kam in Zgodbe, tokrat pa je pela o mladostniški zaljubljenosti.

"Moja nova skladba tokrat govori o medsebojnem dopolnjevanju, iskreni ljubezni in sanjah o skupni sreči," o skladbi spregovori Anna in doda, da se je ne glede na vse vedno potrebno držati tega, da "četudi se naše poti razidejo, jim želimo le najboljše."

V videospotu nasmejana in objeta v objemu skrivnostnega moškega

Pozornost je pritegnila s simpatičnim videospotom za omenjeno skladbo, v katerem pa ne nastopa le ona sama. Pridružil se ji je Amadej Gavež, kateremu igranje ni tuje.

Zakulisje snemanja videospota:
Christian Fluher

Christian Fluher

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N N A (@ana_grdadolnik)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.