R.S. | 20. 9. 2023, 10:56

Konec skupne poti: Zala Kralj in Gašper Šantl sporočila novico, ki je ni pričakoval nihče

Instagram/zalagasper

Naša evrovizijska predstavnika sta po dolgem premisleku sprejela odločitev ...

Zala Kralj in Gašper Šantl, dvojec, ki je Slovenijo na Evroviziji predstavljal leta 2019, je sporočil, da bo sklenil svojo glasbeno pot. Odločitev naj bi zorela že dolgo, poroča onaplus.si. Šantl je delil, kaj se je dogajalo v ozadju: "Zali življenjski slog pop zvezde nikoli ni zares ustrezal. Ampak na tisti točki jo je še zanimalo. Zaradi najinih odločitev, Evrovizije in medijev sva se nekako izstrelila v center šovbiznisa, kjer je tempo bil precej hitrejši, kot sva ga bila vajena. Ampak sva se v tem znašla," je povedal.

Instagram/evrovizijacom

Nato pa je šlo navzdol. "Bil sem razdvojen, ker sam uživam v glasbeni karieri, a sem se hkrati počutil krivega, da to, kar mene osrečuje, njej povzroča stisko. Težko je bilo. Vendar sem globoko v sebi vedel, da raje pustim kariero, kot pa da vztrajava v situaciji, ko oseba, ki jo imam najraje na svetu, trpi," je dodal.

Par se je nazadnje odločil končati skupno glasbeno pot. Šantl bo zdaj samostojno nadaljeval glasbeno kariero. Okrog sebe je zbral zelo izkušeno ekipo. "Mislim, da je to, da zdaj sam pojem svoje besede, zame naravni tok razvoja. Upam, da bom sprejet, in hkrati vem, da me ne bodo sprejeli vsi," je Šantl povedal za MMC. Ravno danes je izdal novo pesem z naslovom morski psi

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec