6. 6. 2022, 09:50

Kdo je Aneja iz BQL naučil hoditi v visokih petkah?

POP TV
Kdo je Aneja iz BQL naučil hoditi v visokih petkah? (foto: POP TV)

Rok in Anej Piletič sestavljata pop duo BQL. Brata "končno nista bila druga," saj sta v oddaji Znan obraz ima svoj glas postala najboljša imitatorja sezone. Ko sta takoj po koncu oddaje uspela nekoliko zadihati, sta nam razkrila svoje občutke ob zmagi in o tem, zakaj sta se odločila na finalnem odru pokloniti Saši Avseniku. 

Letošnja priljubljena oddaja zvezdniških preobrazb Znan obraz ima svoj glas je postregla z veliko glasbenimi talenti, ki so se skozi oddaje preobrazili v največja glasbena imena.

Občinstvo je lahko v finalni oddaji izbiralo med samimi Korošci - Adrijano Kamnik, Mariem Pešićem ter Anejem in Rokom Piletičem (BQL)

Zmago sta proslavila brata Piletič, ki sta najbolj prepričala z avtentično izvedbo slovenske "klasike". Izbrala sta pesem Slovenija, od kod lepote tvoje, ki jo v izvirniku izvaja Ansambel bratov Avsenik. 

POP TV

Je bila ta končna preobrazba za vaju najtežja do sedaj?

"Glede na to, da je to bilo finale ... Živci delajo popolnoma drugače, kot so do zdaj. Po drugi strani pa je bila najbolj čustvena, zato sva jo tudi izvedla z največjim ponosom," pojasnjuje Rok. Anej pa dodaja: "Kaj pa vem, najbolj strah me je bilo, nisem pa prepričan, da je bila najtežja." 

POP TV
Brata Piletič sta na noge dvignila vse gledalce.

Brata Piletič sta na noge dvignila vse gledalce.

"Preden sva šla v dvigalo, joj. Naenkrat sem se zavedal, da to skladbo pozna celotna Slovenija. Če nas je v Sloveniji dva milijona, potem dva milijona ljudi pozna to pesem," iskreno priznava Anej. 

Kdo je Aneja naučil hoditi v visokih petah?

Rok je takoj vskočil v vprašanje in v bratovem imenu potrdil, da se je hoditi s petkami tekom letošnje sezone Znan obraz ima svoj glas, naučil kar sam.  

POP TV
Krono je bratoma Piletič predala lanskoletna zmagovalka Eva Boto.

Krono je bratoma Piletič predala lanskoletna zmagovalka Eva Boto.

"Malo me skrbi, kako zelo udobno mi je v njih," z velikim nasmeškom doda Anej. 

Ob vprašanju, če bo to morda nova modna muha, se je Rok glasno oglasil: "Ne! Naj to počne, ko bo sam, ne ob meni." 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.