Uredništvo | 26. 2. 2024, 12:49

Nekoč je veljal za lomilca ženskih src, zdaj pa je priznani glasbenik le še bleda senca samega sebe

Profimedia

Resda nekoč izjemno priljubljen Pete Doherty ni več tako vitek, kot je bil pred 20 leti, ampak nekdanji škandalozni rock glasbenik kljub temu uživa v svojem življenju.

Pete Doherty je pred nekaj leti sicer premagal odvisnost od heroina in se je zdaj ustalil v mirnem družinskem življenju. Doherty, ki je včasih grel posteljo manekenki Kate Moss, je v pogovoru za The Guardian dejal, da rad pretirava, kar pa ima izjemno slabe posledice na njegovo zdravje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Doherty (@peterdohertyofficial)

V pogovoru je glasbenik med drugim razkril, da ima sladkorno bolezen tipa 2.

Profimedia

Pevec kultne zasedbe The Libertines pogosto odkrito govori o svoji odvisnosti od alkohola in mamil. Zaradi odvisnosti je 44-letnik večkrat pristal v centrih za zdravljenje odvisnosti in v zaporu, saj ni znal ostati na pravi strani zakona. Zdaj ima Pete Doherty končno zopet nadzor nad svojim življenjem, prav tako se že več let ni dotaknil trdih drog.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Doherty (@peterdohertyofficial)

Z ženo Katio de Vidas in hčerko živijo v Normandiji, njegov vsakdan pa je "tiho, preprosto življenje. Vstanem pred sončnim vzhodom in sprehajam pse. Potem se vrnem v posteljo ob šestih ali sedmih in nato zopet vstanem".

Profimedia

V pogovoru za The Guardian je Doherty še dejal, da je opustil glavne strupe, zaradi česar se je njegovo življenje izboljšalo. "Potem pa ti povedo, da so alkohol, sir in sladkor enako slabi, in da si bil bolj zdrav, ko si jemal heroin." Več kot očitno sta njegova dieta in življenjski slog znatno vplivala na njegov videz, saj je čisto prepoznaven.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ