N. V. | 17. 4. 2022, 18:49

Slovence prosi za pomoč: nekdanja pevka Tabujev na robu preživetja

Facebook Nina Vodopivec/fotomontaža
Slovence prosi za pomoč: nekdanja pevka Tabujev na robu preživetja (foto: Facebook Nina Vodopivec/fotomontaža)

Pevka se je znašla v resni stiski: sama je obtičala na drugem koncu sveta, z zdravstvenimi težavami.

Prva pevka glasbene skupine Tabu, Nina Vodopivec je pretresla oboževalce z nagovorom, ki ga je delila na spletni strani, ki jo je odprla zgolj zato, da prosi za pomoč.

Opisala je, da se je pred štirimi leti preselila na kraj sredi divjega gozda Kalifornije, z obljubami za "plačilo, ki bi zadostovalo za vrnitev domov in nakup zemlje, kjer bi lahko začela svoj projekt, Zvezdna vas".

V besedilu pove, da je pričela študirati JinShinDo - akupresurno tehniko, ki bazira na znanju akupunkture, in odkrila jezik, "ki me je končno vrnil v svoje telo in mi pokazal zemljevid".

Zalomilo se je

A pevka opiše, da se je zalomilo na celi črti: "Devet mesecev trdega fizičnega dela se je na koncu obrnilo v prevaro, in ostala sem z 20 dolarji v žepu, sredi ničesar, brez kartice, brez avta."

Da je nesreča še večja, opiše, da je pred desetimi dnevi pristala na urgenci zaradi zastrupitve krvi in ledvic. 

Prosi za pomoč

"Zdaj šest mesecev poskušam najti način, da si pomagam. Bivam v prikolici v okolju, ki se samo bori za preživetje in ne glede na kako trmasto znam sama čez tegobe je moja situacija postala očitna pomoči," je začela prošnjo, kjer nagovarja vse, ki jih je skozi svojo kariero nagovorila, da prispevajo sredstva, ki bi pomagala njej in njeni psici domov.

"Ne vem, kako naj bolje izrazim svojo stisko, razen, da jo vidim kot most do boljšega jutri. Z zaupanjem in vero, da je tam zunaj nekje nekdo, ki mu vest veleva, naj sodeluje z menoj, verjame vase in s tem vame," poziva Slovence, da na spletni strani nakažejo denar.

Tabuji v oporo

Na njeno stisko so opozorili in k pomoči pozvali tudi člani skupine Tabu, s katerimi je sodelovala v preteklosti.

"Vsi, ki poznate našo Dobro vilo, veste, da so ji valovi življenja kar nekajkrat spremenili smer ... in ker je borka, je vedno plula svojo pot in se ni ozirala po vetru. Žal je tokrat ostala brez izhoda, v neprijazni tujini, z zdravstvanimi težavami," so zapisali.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.