M. P. | 14. 5. 2024, 13:41

V Stožicah se obeta pravi koncertni spektakel! Na odru bo pel in migal legendarni Rod Stewart

Star produkcija

O prihodu slavnega pevca se je v zadnjih mesecih že veliko govorilo, zato so tudi pričakovanja presegla vse meje.

Veliki sir Rod Stewart, ki ga vse generacije poznajo po uspešnicah, kot so "Sailing", "The First Cut Is The Deepest", "Rhythm Of My Heart", "Tonight’s the night", "Maggie May" in mnoge druge, je sredi svetovne turneje, v okviru katere bo v nedeljo 19. 5. 2024 prvič nastopil v Ljubljani.

Dvakrat je bil sprejet v rock and roll dvorane slavnih, je dobitnik nagrade grammy, leta 2016 pa je za svoj prispevek h glasbenemu in humanitarnemu delu prejel viteški naziv. Je eden redkih umetnikov, ki se ponaša s 16 singli, ki so se uvrstili med prvih 10 najbolj poslušanih na lestvici Billboard Hot 100. Z osupljivimi 10 albumi in 26 uspešnicami se je uvrstil na vrh lestvic v Veliki Britaniji, s 17 albumi in 16 hiti pa tudi na vrh lestvic v ZDA. 

Star produkcija

"Resnično sem vznemirjen zaradi svojega prvega koncerta v Ljubljani in veselim se nastopa pred čudovitim slovenskim občinstvom. Pričakujete lahko moje največje uspešnice, pa tudi veliko pravih presenečenj!”, je pred koncertom v Ljubljani povedal Rod Stewart.

Star produkcija

Ne dvomimo, da bo legenda svetovnega glasu občinstvu ponudila nepozabno glasbeno doživetje in spomin, ki ga bodo dolgo nosili v srcih! Ne zamudi te zadnje priložnosti in si zagotovi svojo vstopnico na eventim.si!