Uredništvo | 2. 4. 2024, 13:05

Slovenska skupina z novo pesmijo, ki je poklon vsem dekletom

RoxPro Production

Glasbena skupina Vzrock, ki s svojo energijo in mladostno simpatičnostjo navdušuje ljubitelje narodnozabavne glasbe, je izdala svojo novo skladbo in videospot z naslovom Si dala mi telo.

Gašper, Tilen, Nik in Nejc predstavljajo novo skladbo in videospot Si dala mi telo, ki bo nedvomno segla v dušo in srce poslušalcev. Vzrock, ki so znani po svojem drznem in z energijo nabitem nastopu, ki ga vedno zaznamuje harmonika, v novi pesmi ne skrivajo svoje čustvene plati. Tokrat oboževalcem predstavljajo nekaj drugačnega, nekaj ne tako značilnega.

"Nova pesem je bolj umirjena in nosi tudi globlje sporočilo. Res smo s ponosom in hvaležnostjo odpeli vsako besedo in odigrali vsak ton nove Si dala mi telo. Zavedamo se, kako pomembno vlogo imate ženske v našem življenju in hvaležni smo za vas. S pesmijo bi radi pokazali globoko spoštovanje in občudovanje do vas," povedo fantje. 

Mladi fantje, ki mladost preživljajo na glasbenih odrih

Kljub mladosti je za fanti iz skupine Vzrock že kar nekaj odigranih noči in neprespanih koncev tedna. Njihove pesmi so že dosegle milijonske oglede na YouTubu in drugih platformah, prav tako pa se fantje lahko pohvalijo s polnimi prizorišči, kar je jasen znak, da so fantje prihodnost slovenske narodnozabavne glasbe.

"Pred nekaj leti smo o takšnih vikendih in trenutkih, ki jih živimo zdaj, lahko le sanjali, zdaj pa se nam sanje uresničujejo. Hvaležni smo za vse odre, na katerih imamo priložnost stati in igrati. Pred nami je še zelo dolga pot in brez dvoma se moramo še veliko naučiti. Veselimo se vsega, kar nas še čaka," še povedo fantje iz skupine Vzrock.

Nova pesem je bila priložnost za sodelovanje z glasbenikoma Jasmino in Samom Kališnikom. "Zelo smo veseli in počaščeni, da se pod novo pesem podpisujeta prav Samo in Jasmina. Štejemo si v čast, da lahko sodelujemo z njima, in upamo, da to ni zadnjič," še zaključijo. Videospot je delo Roka Mavra (RoxPro Production), v njem pa lahko opazimo simpatično igralko Pio Potočnik.