10. 6. 2022, 08:36

Žan Serčič na odru kar z motorjem

Aleksandra Saša Prelesnik

Je eden najbolj vročih glasbenikov v Sloveniji in lahko rečemo, da ni dobre zabave brez njega in njegovih nalezljivih glasbenih ritmov, ki kar vabijo na plesišče. 27-letnik, ki je s svojim talentom prepričal celo Jana Plestenjaka, je tokrat poskrbel še za eno nepozabno magično noč. 

Magična noč, družabni dogodek medijske hiše Adria Media, je privabil številna imena iz sveta zabave. Eden od glasbenih gostov večera Žan Serčič je imel na odru prav posebnega 'gosta' – motor. Ja, prav ste prebrali, čaroben ambient je popestrilo razstavljeno motorno kolo.

Helena Kermelj

Pevec se je že takoj na začetku pošalil, da je na nastop prišel z motorjem in da ga je parkiral kar na odru.

Seveda ni prišel brez svoje zveste spremljevalke kitare, ki njegovemu celotnemu performansu doda piko na i. V repertoar je tokrat vključil svoje največje hite.

Gostje so se tako lahko zavrteli in si prepevali besedila njegovih hitov, kot sta Zadnja noč in Snežinki, ki je še posebej pri nežnejšemu spolu požela največ navdušenja, manjkala ni niti skladba Letim.

Aleksandra Saša Prelesnik

Zbrane pa je navdušil s čisto novim singlom Naj me vzame, ki ga dopolnjujejo temperamentni latino ritmi.

Helena Kermelj

Pod odrom so se hitro zbrale Žanove oboževalke, ki več kot očitno podrobno spremljajo njegovo kariero, saj so že na pamet znale besedilo njegovega novega poletnega singla Naj me vzame. Ta je že dobil tudi zanimivo vizualno podobo, in sicer videospot, v katerem ne manjka romantičnih prizorov in akcije ter incidenta na poroki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žan Serčič (@zan.sercic)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.