P.M. | 28. 3. 2023, 16:07

Neverjetno odkritje: zvezdnik kultne serije pri svojih 83. letih izvedel, da ima hčerko (FOTO)

Instagram

Legendarni Del Boy pravi, da ne bi mogel biti bolj srečen. Kje je bila celih 52 let?

Samo bedaki in konji (izvirno angleško Only Fools and Horses) še vedno velja za eno najuspešnejših britanskih televizijskih komedij. Prigode legendarnih bratov Del Boya in Rodneya, ki želita s pomočjo sumljivih poslov (ki povečini propadejo) na hitro obogateti, smo spremljali in oboževali tudi pri nas. Igralec David Jason, ki je upodobil starejšega od bratov, je danes star že 83 let, nedavno pa je izvedel, da ima zunajzakonsko hčerko.

Želi nadoknaditi izgubljeni čas

"Reči, da je šlo za presenečenje, je premalo," je David povedal za britanski Mirror. Za obstoj hčerke Abi ni vedel do nedavnega, pravi pa, da so jo z njegovo ženo Lady Gill White in 22-letno hčerko Sophie sprejeli v družino odprtih rok. Novica ga je dodatno razveselila, saj je izvedel, da je tudi dedek desetletnega dečka Charlieja.

Profimedia

Abi se je rodila po njegovem kratkem razmerju z njeno mamo, igralko Jennifer Hill. Tako kot oba starša, je tudi ona igralka. Oglejte si njuno skupno fotografijo. 

Kako sta se oče in hči končno srečala?

Abi je začela sumiti, da je igralec njen biološki oče potem, ko ji je mama v njenih odraslih letih povedala za romanco z njim. Ta se je odvila v začetku leta 1970, ko je bil David star 30 let, s Hillovo pa sta igrala v istem filmu. Njena mama se je kasneje poročila z moškim, za katerega je Abi do njegove smrti mislila, da je njen oče.

"Abi in David sta po naključju stala drug poleg drugega na zabavi skupnega prijatelja, ko je opazila, da imata podobna obrazna profila. Takrat je postala prepričana, da je on njen oče," je razkril vir. 

Nanizanko je ustvaril in napisal John Sullivan.

Nanizanko je ustvaril in napisal John Sullivan.

Instagram/HomeEducatingTheMad

Prosila ga je, da naredi test očetovstva

Zbrala je pogum in Davidu napisala pismo, ki se je začelo z vrstico iz filma, v katerem sta skupaj zaigrala z njeno mamo: "Začni na začetku. Oziroma moj začetek ..." V sporočilu je napisala vse o svoji slutnji in ga odkrito vprašala, ali bi bil pripravljen narediti test očetovstva. Zanj je bilo pismo seveda šok, sploh, ker je pri 61 letih dobil hčerko Sophie. Toda namesto da bi bil zgrožen, je bil njeni prošnji naklonjen.

David z ženo Gill.

David z ženo Gill.

Profimedia

Test očetovstva je pokazal, da je on res njen oče. Prvič sta se sestala v hotelu v središču Londona. "Z razkrivanjem očetove identitete začenjam na novo sestavljati svojo," je dejala Abi, ki s svojim sinom Davida večkrat obišče na njegovem domu v Ellesboroughu. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.