A. Kl. | 10. 1. 2022, 11:00

Oboževalci Lily Collins jezni, ker bo Audrey Hepburn igrala Rooney Mara

Profimedia

V zadnjih dneh je po medijih zakrožila novica, da bo ikonično igralko Audrey Hepburn v prihajajočem biografskem filmu igrala dvakratna nominiranka za oskarja Rooney Mara.

Čeprav bi Rooney težko očitali, da ni primernega videza za elegantno Audrey, so oboževalci Lily Collins prepričani, da bi bila za vlogo še boljša prav njihova ljubljenka, zvezdnica serije Emily v Parizu.

Preberite še: Emily v Parizu: lik "kradljive Ukrajinke" skoraj zanetil diplomatski spor

Tako 36-letna Rooney kot štiri leta mlajša Lily sta drobne postave in nežnih obraznih potez, ki jih obrobljajo temni lasje - prav to so bile lastnosti pokojne filmske dive, modne ikone in humanitarke Audrey Hepburn.

Profimedia

Film v produkciji Apple TV+ bo režiral Luca Guadagnino (nominiranec za oskarja za film Pokliči me po svojem imenu, v katerem se je proslavil zdaj vseprisotni Timothee Chalamet), veliko drugih podrobnosti o projektu še ni znano.

Je pa znano, da je Collins, sicer hči slavnega britanskega glasbenika Phila Collinsa, velika oboževalka Hepburnove, v preteklosti so jo že večkrat primerjali prav s to ikonično igralko, saj naj bi ji bila podobna tako po videzu kot karakterju.

Nekateri pa se sprašujejo, ali je Collins vloga spolzela iz rok prav zaradi trenutne priljubljenosti oziroma občasne razvpitosti Emily v Parizu - kot so dodali, po krivici, saj je svoj igralski razpon pokazala v že več zahtevnih vlogah.

Da bi bilo vse skupaj še bolj zapleteno, je tu zanimiv podatek, da je Lily Collins poročena z nekdanjim partnerjem Mare, režiserjem Charliejem McDowellom.

Profimedia

Rooney Mara je že pet let v razmerju z igralskim kolegom Joaquinom Phoenixom, s katerim imata sina Riverja - ime je dobil po tragično preminulem Joaquinovem bratu Riverju Phoenixu.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec