6. 2. 2021, 11:57 | Vir: Cosmopolitan

Kate Middleton javno razkrila, kakšen učinek je imelo obdobje korone na njen zakon z Williamom

Profimedia

Tako čustvene Kate že dolgo nismo videli!

Kate Middleton in princ William sta mnogim parom velik vzgled, ko pride do družinskega življenja in ohranjanja iskrice ljubezni!

In čeprav vsake toliko zlobni jeziki o njuni ljubezni podvomijo, nas geste, kot tale na fotografiji spodaj, ohranjajo v prepričanju, da prava in iskrena ljubezen tudi v kraljevih krogih še kako zelo obstaja!

👉 Kate je namreč v nedavnem intervjuju iskreno priznala, da je trenutni Covid čas tudi za njeno družino precej težak, hkrati pa je razkrila, da je prav William tista oseba, ki ji je trenutno najbolj v oporo!

Vojvodinja je še čustveno dejala, da si trenutnih razmer ne predstavlja ...

👉 Kate je namreč v nedavnem intervjuju iskreno priznala, da je trenutni Covid čas tudi za njeno družino precej težak, hkrati pa je razkrila, da je prav William tista oseba, ki ji je trenutno najbolj v oporo! Vojvodinja je še čustveno dejala, da si trenutnih razmer ne predstavlja ...

Profimedia

Kate je namreč v nedavnem intervjuju iskreno priznala, da je trenutni čas koronavirusa tudi za njeno družino precej težak, hkrati pa je razkrila, da je prav William tista oseba, ki ji je trenutno najbolj v oporo!

Vojvodinja je še čustveno dejala, da si trenutnih razmer ne predstavlja brez moževe opore, saj ji je res v veliko pomoč na čisto vseh področjih!

... brez moževe opore, saj ji je res v veliko pomoč na čisto vseh področjih!

Zgleda, da je korona obdobje zakon parčka Cambridge naredilo še močnejšega in res smo veseli, da je temu tako! ❤️

... brez moževe opore, saj ji je res v veliko pomoč na čisto vseh področjih! Zgleda, da je korona obdobje zakon parčka Cambridge naredilo še močnejšega in res smo veseli, da je temu tako! ❤️

Profimedia

Zgleda, da je korona obdobje zakon parčka Cambridge naredilo še močnejšega in res smo veseli, da je temu tako!

Vir: Cosmopolitan.si

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.