N.Z. | 18. 2. 2022, 17:00

Praktičen trik za čiščenje oken in visokih zrcal: "Nikoli več ne boste rabili lestve!"

profimedia
Praktičen trik za čiščenje oken in visokih zrcal: "Nikoli več ne boste rabili lestve!" (foto: profimedia)

Ni jih veliko, ki bi uživali v čiščenju, pranju in sesanju, zato nikakor ne čudi, da se visokih oken in zrcal še redkeje lotevate. Potem pa je Mai Zimmy na TikToku svojim sledilcem razkrila izjemen praktičen trik, ki bo slednja opravila znantno olajšal.

V svojem videu je @maizimmy pokazala, kako z izbranim čistilnim sredstvom najprej od vrha do tal pošprica zrcalo v kopalnici, nato pa 'glavo' svojega 'mopa' obleče v krpo iz mikrovlaken in pobriše ogledalo. V zgolj nekaj sekundah se to blešči kot bi bilo novo. In to brez vsakih zoprnih črt, ki sicer tako rade ostajajo na steklu.

"Sploh ni nujno, da se krpa iz mikrovlaken povsem prilega glavi 'močkota'. Lahko tudi malo visi ob straneh," je še rekla, številni pa so bili nato povsem navdušeni nad njeno genialno rešitvijo.

"Pa so profesionalni čistilci oken ostali brez dela. Takole bi se pa res dalo dobro očistiti in spolirati okno ali pa ogledalo," je zapisala neka TikTokerka ter si prislužila številne všečke.

"No, evo. Zato imam rada TikTok! Vedno najdem kakšen nasvet, ki mi zares olajša življenje," je komentirala druga. "Pa zakaj se jaz potem že leta vzpenjam na mizo??!" se je sama sebi čudila še tretja.

@maizimmy Stitch this with your favorite cleaning hack! #cleantok #cleaning #cleaningtiktok #cleaninghacks #momhacks ♬ original sound - Mai Zimmy

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.