Nika Vajnhandl | 1. 4. 2022, 20:00

USPELO JI JE! Tanja Ribič odhaja v Hollywood: upodobila bo kraljico popa

Primož Predalič

Zadnjih nekaj mesecev se je na avdiciji v Ameriki predstavilo ogromno število talentiranih igralcev, med njimi tudi Julia Fox. A je bila naša igralka po mnenju zahtevne žirije očitno primernejša za veliko vlogo. Bo kos izzivu?

Madonnin predstavnik za stike z javnostjo je sporočil, da je Madonna že potrdila igralko, ki jo bo upodobila v njenem biografskem filmu. Scenarij za prihajajočo upodobitev je pomagala napisati sama.

Oktobra 2021 je o kreativnem postopku pisanja scenarija dejala, da je to bila zanjo ena bolj zahtevnih nalog, s katero se je srečala. "Na nek način je to psihoterapija, saj se moram spomniti vsake najmanjše podrobnosti iz svojega otroštva pa vse do danes," je povedala.

Madonna

Madonna

Profimedia

Za vlogo Madonne izbrali Slovenko

Čeprav so se za vlogo Madonne potegovale Florence Pugh, Alexa Demie, Julia Fox in Julia Garner, jih je na koncu s svojim izvrstnim talentom premagala naša Tanja Ribič. Očitno so slovensko igralko izbrali tudi zaradi vizualne podobnosti z Madonno. Predvidevamo, da tudi noben pevski izziv ne bo pretežak zanjo, saj za Ribičevo vemo, da je izvrstna pevka in bo tako kos odpeti Madonnine pesmi.

Medtem ko 63-letnica daje v ospredje pevsko kariero, pa naša Tanja Ribič igralsko. Nedvomno pa bosta imeli v zaodrju o čem klepetati, saj imata kar nekaj skupnih točk: obe imata veliko izkušenj z materinstvom, ukvarjata se z jogo, prav tako pa si bosta med seboj zagotovo podelili kakšen nasvet o tem, kako v zrelih letih ohraniti mladosten videz.

Tanja Ribič

Tanja Ribič

Sašo Radej

Tanja Ribič v Hollywoodu

Tanja Ribič že ima izkušnje s Hollywoodom. Na snemanju filma V deželi medu in krvi, kjer je eno od vlog odigral njen mož Branko Đurić, se je spoprijateljila z nekdanjima zaljubljencema Bradom Pittom in Angelino Jolie, ki je omenjeni film tudi režirala. Prav tako smo jo lahko v vidnejši vlogi zasledili na Netflixu, in sicer v angleški seriji Zero Chill.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.