L. P. | 11. 1. 2024, 14:21

Leto dni po poroki: Kaj se dogaja s chefinjo Ano Roš Stojan in njenim možem Urbanom Stojanom?

Profimedia

Leto dni je minilo od poroke ene najbolj prepoznavnih slovenskih kuharskih mojstric, Ane Roš Stojan. Kako je z njenim zakonom danes? 

Pred dobrim letom dni sta medije polnila chefinja Ana Roš Stojan in Urban Stojan, spoznala sta se in na hitro sklenila, da se kar poročita. Takrat sta dejala, da sta takoj ugotovila, da sta sorodni duši.

Ana Roš Stojan

Ana Roš Stojan

Žiga Živulović jr./Bobo

Kako pa je z njima leto dni po poroki? Kot piše revija Suzy, sta še vedno močno zaljubljena. Večino časa preživita skupaj, in kdor je v njuni bližini, ima občutek, da opazuje dva nadobudna, sveže zaljubljena mladostnika.

Omenjena revija piše, da so ju občudovali v novi restavraciji Jaz, kjer je Urban Stojan opravljal obveznosti na prenosnem računalniku, Roš Stojanova pa je z ekipo snovala načrte za naslednje kulinarične podvige: "Dajala sta vtis, da se dopolnjujeta in hkrati drug drugega opominjata, da je kljub zahtevnim projektom še vedno na prvem mestu dvojina, skupni trenutki, smeh, zabava, kakšna dobra knjiga ali film pod odejo."

Roš Stojanova, ki je bila letos tudi med nominiranci za Delovno osebnost leta, je za omenjeno revijo pojasnila, da na prvo mesto postavlja odprte odnose. "Takšna sem na vseh področjih, saj imam rada, da se dela, živi in ljubi s čim več dobre volje."

Ana Roš Stojan in njen mož v družbi Mitje Meršola.

Ana Roš Stojan in njen mož v družbi Mitje Meršola.

Mediaspeed/Saša Despot

Ko se poročiš pri petdesetih, si zrel

Pred časom je Roš Stojanova kot gostja v aktualni epizodi Elle podkasta dejala: "Ko se poročiš pri petdesetih, si zrel, znaš se pogovarjati in ko se o stvareh ne strinjaš, se pač pogovoriš. Lahko rečem, da je med nama neka popolna simbioza, a če želiš v tej simbiozi ostati, moraš na njej delati."
 

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave