J. Z. | 11. 7. 2022, 10:20

Angelina Jolie s hčerko ukradla šov na koncertu skupine Måneskin

Profimedia

Hollywoodska igralka je v javnosti pogosto zadržana, ta konec tedna pa se je le nekoliko sprostila, ko je s hčerko Shiloh obiskala koncert priljubljene italijanske skupine. Kamere so ju ujele v nepregledni množici, ko sta se skupaj zabavali in tudi prepevali.

Ameriška igralka Angelina Jolie si je ta konec tedna vzela čas za druženje s hčerko Shiloh Jolie-Pitt, s katero je trenutno v Rimu. 47-letna igralka je s 16-letno hčerko v nedeljo zvečer odšla na koncert priljubljene skupine Maneskin, lanske zmagovalke Evrovizije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Türkiye (@hellodergisi)

Fotografije in videoposnetki sinočnjega koncerta iz italijanske prestolnice razkrivajo, da sta igralka in njena hči zelo uživali na koncertu.

Angelina je bila sprva videti precej zadržana, nato pa se je sprostila, se pridružila množici ter z njo ploskala in pela. 

Profimedia

Navdušena publika

Italijanska rock skupina to poletje polni koncertna prizorišča. Odkar so lani zmagali na Eurosongu, so postali prepoznavni po vsem svetu. Med drugim so že nastopili kot predskupina The Rolling Stones, pa tudi v ameriških oddajah Saturday Night Live in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Na nedeljskem koncertu v Rimu, kjer je vladalo dobro vzdušje, se je zbralo več kot 70.000 ljudi.

Profimedia

Kje so bili drugi? 

Angelina Jolie in Brad Pitt imata poleg Shiloh še 20-letnega Maddoxa, 18-letnega Paxa, 16-letno Zaharo in 13-letna dvojčka Konx ter Vivienne. Vendar pa drugih otrok tokrat na koncertu ni bilo opaziti. 

Shiloh je sicer članica plesnega studia Millennium Dance Complex v Los Angelesu, kjer ples poučuje tudi naša plesalka in koreografinja Nika Kljun

Profimedia

V videoposnetku, ki ga je plesni studio pred časom objavil na YouTubu, je Shiloh zaplesala v eni izmed trojic, in sicer na novo pesem Doje Cat z naslovom Vegas. Oblečena je v črno trenirko in majico ikonične glasbene skupine The Beatles.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.