5. 7. 2022, 19:12

Borut Pahor s prav posebnim poklonom: "Moja ljuba prijateljica ..."

Profimedia

Slovenski predsednik na družbenih omrežjih zelo rad objavlja fotografije, s katerimi se spominja trenutkov iz preteklosti ali ljudi, ki so njegovo življenje na prav poseben način tudi zaznamovali. Hvaležen zapis je tokrat posvetil prav posebni osebi. 

Borut Pahor je tokrat na Instagramu objavo posvetil osebi, na katero mnogi velikokrat pozabljajo. Delil je skupni utrinek s čistilko Zekijo in ji namenil prav posebno zahvalo. 

Posebna zahvala Zekiji 

"Če pridem zelo zgodaj zjutraj v službo srečam našo zlato Zekijo, ki tako lepo in pridno skrbi za urejenost naših prostorov," je predstavil osebo, ki skrbi za čistost njegovih uradnih prostorov. Ob zapisu je priložil njuno skupno fotografijo, na kateri je slovenski predsednik oblečen v popolnoma sproščena oblačila, na njej pa se oba prisrčno smejita. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

V objavi je še napisal: "Ob dnevu odprtih vrat me obiskovalci večkrat vprašajo koliko ljudi skrbi za čistočo uradnih in predsednikovih prostorov. Samo moja ljuba prijateljica, gospa Zekija."

Pahor je bil pred kratkim na obisku pri Tini Maze

"Z veseljem sem prejšnji vikend sprejel prijazno vabilo Tine Maze in Andree Massija na njun piknik, kjer sta v družbi prijateljev proslavila 10. obletnico Tininega vzpona na športni Olimp," je Pahor zapisal v objavi, na kateri se smeji v druži Tine Maze, njenega partnerja Andree Massija in njune deklice, katere obraz prekriva čustveni simbol. 

Tina je predsednika povabila na piknik, na katerem je v družbi najbližjih proslavila obletnico začetka smučarkine rekordne sezone 2012/2013.

Tina je v tej sezoni zmagala na kar 11 tekmah in dosegla 2.414 točk. S tem je presegla rekord, ki ga je v sezoni 1999/2000 z 2.000 točkami postavil Hermann Maier.   

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.