N. V. | 8. 5. 2022, 17:06

Eden najlepših parov na slovenski sceni praznuje obletnico poroke

Facebook Ksenija Benedetti
Eden najlepših parov na slovenski sceni praznuje obletnico poroke (foto: Facebook Ksenija Benedetti)

Kako hitro gre čas! Skoraj vsi še imamo pred očmi sveže fotografije s poroke tega znanega slovenskega para, sedaj pa praznujeta že šesto obletnico. 

Po treh letih ljubezni sta odločila, da naredita korak dalje. V popolni tajnosti stran od medijev sta se leta 2016 poročila v Sečoveljskih solinah. Že veste, o kom govorimo?

Seveda, to sta nekdanja šefinja državnega Protokola Republike Slovenije Ksenija Benedetti in njen srčni izbranec, gledališki velikan Boris Cavazza.

Zakorakala v sedmo leto zakona

Na dan njune obletnice je Benedettijeva na Facebooku delila fotografijo, ki izžareva njuno ljubezen zgolj s stiskom rok. Ob tem je pripomnila, kako hitro gre čas.

Spomnimo ...

Na čudovit majski dan leta 2016 sta se v krogu izbranih družinskih članov civilno poročila ter si na elitni obalni lokaciji Thalasso centra Lepa Vida v objemu narave zaželela zvestobo s soncem v očeh.

Tako hrana, pijača kot tudi dekoracija in poročno cvetje so bili v istrskem stilu, v znamenju sivke in oljčnih vejic ter domačih dobrot.

Primož Predalič, osebni arhiv

Par se je skupaj z domačimi po obredu s solinarsko barko odpravil v Piran. V eni od znanih piranskih gostiln sta proslavila poročni dan, ki je v trenutku preplavil vse spletne medije, ki so dogodek označili za poroko leta 2016.

Primož Predalič, osebni arhiv

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.