N. V. | 26. 3. 2023, 17:48 | Vir: STA

FOTO: Tina Gaber v dragem plašču sadila drevesca z Robertom Golobom?

Boštjan Podlogar/STA/Bobo/fotomontaža

Šušlja se, da je nosila plašč znamke Burberry. Cena vas bo pustila odprtih ust.

Med prostovoljci vseslovenske akcije sajenja dreves Pomladimo gozdove 2023 sta bila tudi premier Robert Golob in njegova izbranka Tina Gaber, ki sta pomagala saditi drevje na Krasu. Golob je izrazil upanje, da si bo narava po lanskem velikem požaru na območju goriškega Krasa opomogla in poudaril, da je "naša dolžnost, da ji pri tem pomagamo".

Prostovoljci so na petih lokacijah po državi posadili približno 6 tisoč sadik in 24 kilogramov semen. Letošnje akcije se je skupaj udeležilo približno 600 prostovoljcev, od tega približno 200 na lokaciji na goriškem Krasu, kjer je drevesa sadil premier Golob z izbranko.

Boštjan Podlogar/STA

Tina Gaber v dragem plašču

V oči je padel plašč, ki ga je Gabrova nosila na Krasu. Na Twitterju je več Slovencev opozorilo, da naj bi šlo za plašč znamke Burberry

Boštjan Podlogar/STA

Cena podobnih plaščev te znamke je med 1800 in 2500 evri.

Znano je, da je nekdanja manekenka modna navdušenka in tako z izbiro oblačil vsakič osupne javnost. Kljub temu se je na Twitterju oglasilo kar nekaj Slovencev, ki menijo, da se tokratna izbira oblačil ne zdi primerna izbira za sajenje dreves na pogorelem Krasu.

Boštjan Podlogar/STA

Postalo ji je vroče

Če na prejšnjih fotografijah izbranka s premierjem zgolj stoji in druge opazuje pri delu, je pozneje tudi sama zavihala rokave. Slekla je drag plašč in se posvetila sajenju dreves.

Boštjan Podlogar/STA

Razkrila je, da pod plaščem nosi pleten pulover, v katerem je bilo sajenje zagotovo bolj udobno. Poleg tega pa zagotovo ni želela umazati plašča, ki naj bi bil znamke Burberry.

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan