A. R. | 10. 11. 2022, 11:52

Bila sta noro zaljubljena, zdaj pa ju nismo videli skupaj že več mesecev: kaj se dogaja?

Instagram/zalagasper

Zalo in Gašperja je združila ljubezen do glasbe, njun odnos je sčasoma prerastel v partnerstvo. So se čustva zdaj ohladila? Imamo odgovor.

Zalagasper je slovenski glasbeni duo iz Maribora, ki ga sestavljata pevka Zala Kralj ter multiinštrumentalist in pisec pesmi Gašper Šantl.

S svojimi sledilci sta nazadnje delila objavo 7. julija in od takrat izginila z družbenih omrežij. Pod objavo so se zvrstili zaskrbljujoči komentarji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zalagasper (@zalagasper)

"Na žalost ne vem, kaj se jima je zgodilo, vendar tudi mene skrbi, ker je minilo že veliko časa, odkar smo nazadnje slišali zanju," se je glasil eden od komentarjev. Drugi uporabnik pa se je na ta komentar odzval: "Tudi večina vrhuncev njunih zgodb na Instagramu je izginila, to je zanimivo ..."

Ker je njun molk trajal več mesecev, so se nekateri spraševali, ali sta se vmes razšla ali mogoče celo prekinila glasbeno sodelovanje.

Zala in Gašer sta se zdaj, pred nekaj urami vrnila na Instagram in objavila skupno fotografijo. V daljšem zapisu, v katerem sta poskušala pomirila vse tiste, ki so bili v skrbeh, sta zapisala:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zalagasper (@zalagasper)

"Zdravo vsi. Sva živa in zdrava (in še vedno zaljubljena, ne skrbite). V zadnjem času nisva čutila naklonjenosti do družbenih omrežij ... Odločila sva se malo odpočiti od vsega in preprosto uživati drug z drugim, s prijatelji in družino. Hvala za skrb in za vsa vaša lepa sporočila. Objavljala bova, ko bova imela kaj za povedati ali pokazati, vendar je najina glasba vedno tam za vas. Upam, da razumete in da nadaljujete jadranje z nama!"

Kot kaže, sta zgolj potrebovala čas zase. Mogoče pa nas kmalu presenetita s kakšnim novim glasbenim sodelovanjem ...

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec