P. L. | 20. 2. 2024, 13:28

Slovenska TV-voditeljica šokirala javnost: to ji je naredila priznana psihiatrinja

Jasmina Kandorfer/Instagram zgodba

Znana slovenska televizijska voditeljica je razkrila, kakšne dolgove ima zaradi priznane psihiatrinje … 

Znana slovenska televizijska voditeljica Jasmina Kandorfer, ki vodi pogovorno oddajo Klepet ob kavi, je svoje spletne prijatelje nagovorila prek Instagram zgodbe in jih spomnila na zgodbo, ki se je zgodila pred letom dni, sedaj pa dobila epilog.

Jasmina Kandorfer

Jasmina Kandorfer

Jasmina Kandorfer/Instagram zgodba

"A se spomnite, ko sem prejšnje leto oddala svoje stanovanje v Ljubljani in je bila notri priznana psihiatrinja, ki mi šest mesecev ni plačala najemnine, ni plačala stroškov in na koncu ušla. Jaz, budala sem pa verjela vsakemu izgovori, ki ga je imela, saj sem si mislila: "Ma, daj, če je psihiatrinja, seveda mi ne laže v obraz!"," je spomnila Kandorferjeva.

"Po tem se mi je javilo kar nekaj ljudi, ki jih je ravno tako prevarala in jim je prav tako pobegnila. Dejansko dela to profesionalno in ker mi je pobegnila, sem morala sama očistiti stanovanje in sem našla nič koliko položnic in dokazov, ki so mi zelo zgovorno govorili o tem, da je dejansko kar profesionalka v tem," je nadaljevala in dodala, da je vse njene stvari, ki jih je pustila, shranila v kleti.

Pisala ji je elektronsko sporočilo

Kandorferjeva je v nadaljevanju razložila, da se ji ta psihiatrinja ni javljala na telefon, zato ji je napisala elektronsko sporočilo, naj pride po svoje stvari, saj namerava pospraviti klet, da pa od nje ne zahteva nobenega denarja. 

"Seveda sem govorila tudi z odvetniki, ki so mi zelo jasno povedali, da pri njej ne bom ničesar dosegla, saj se lahko v vsakem trenutku vrne v Srbijo," je pojasnila in nadaljevala, da so jo o njej opozorili tudi drugi, saj je dejala, da prihaja iz neke draguljarske družine. "Na eni točki jih je bilo strah karkoli reči, ker niso vedeli, kdo je dejansko za njo," je pojasnila.

Jasmina Kandorfer v stanovanju, ki ga oddaja.

Jasmina Kandorfer v stanovanju, ki ga oddaja.

Jasmina Kandorfer/Instagram zgodba

V nadaljevanju je pojasnila, da je čutila neko odgovornost do ljudi, ki jih ta psihiatrinja zdravi. "Ker dela na psihiatriji v Ljubljani, tam na Grablovičevi, ali kjer koli že, in sem se zelo spraševala, ali bi morala kogar koli obvestiti in vse te podobne zadeve, ampak sem potem na eni točki rekla, da sem ji dala že čisto preveč pozornosti in vsega ostalega in da mogoče to ni moje mesto," je zaključila.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec