6. 5. 2022, 19:21

Je Rihanna res že izrekla usodni da?

Profimedia
Je Rihanna res že izrekla usodni da? (foto: Profimedia)

Ikonično zvezdnico spremljamo, kako na rdečih preprogah ponosno razkazuje svoj nosečniški trebušček. Čeprav se v javnosti veliko izpostavlja pa je to življenjsko prelomnico morda tokrat zamolčala.

Ameriška pevka Rihanna in njen partner A$AP Rocky sta v njegovem novem videospotu za pesem D.M.B., ki je izšla šele pred nekaj dnevi, vključila tudi prav poseben posnetek. 

V videospotu skladbe se namreč okrog tretje minute pojavi prizor, v katerem 33-letni raper svojo izbranko zaprosi za roko! To stori z okraskom na zobeh, na katerem je izpisano: ''Ali bi se poročila z mano?'' 

Rihanna, ki je v videospotu odeta v rdečo obleko s tančico, se odzove s srečnim: ''Da!"

Ob koncu videospota ju skupina ljudi zasuje s cvetnimi listi, potem ko se novopečena zakonca po obredu sprehodita mimo prisotnih.

Februarja so se pojavile prve govorice o zaroki oziroma poroki, ko so zvezdnico opazili z diamantnim prstanom, ki ga je med nakupovanjem nosila na levi roki. Ko so jo paparaci povprašali po okrasu na prstancu, pa je odgovorila: ''Ta stari prstan? Obnašate se, kot da tega prstana niste še nikoli videli!''

So govorice torej resnične? 

Za zdaj ni jasno, ali je posnetek le del avtorjevega umetniškega izrazažanja ali zares povzema njuno resnično življenje.

Rihanna in Rocky namreč javno nista ne potrdila ne ovrgla govoric o tem, da sta že poročena oziroma da skok v zakon v kratkem tudi načrtujeta. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.