P. L. | 15. 5. 2024, 12:39

Znana Slovenka se je postavila v bran prijateljici Tini Gaber: "Upam, da bo tožila vse, ki ..."

Borut Živulovič/Bobo

Znana slovenska spletna vplivnica, ki je bila nekoč sošolka Tine Gaber, se je oglasila in to zapisala brez dlake na jeziku … 

Znana in priljubljena spletna vplivnica Katarina Benček je pred kratkim pripravila zabavo za dojenčka. S svojim partnerjem Markom Pavlovićem namreč pričakujeta prvega otroka, deklico. Benčkova je na zabavo povabila svoje prijateljice, med njimi pa je bila tudi partnerica Roberta Goloba, Tina Gaber,  s katero se Benčkova pozna še iz gimnazijskih časov in sta vse od takrat dobri prijateljici. Pogosto si izmenjujeta tudi komentarje pod objavami, ki jih delita med svoje spletne prijatelje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATARINA Benček ✈travel&style (@katarina_bencek)

Da je zabava za dojenčka odlično uspela, je Benčkova svojim spletnim sledilcem danes razkrila v zgodbi na Instagramu. "Ostale smo do polnoči, res je bilo lepo, čustveno," je zapisala in dodala, da so ugotovile, da je bilo med povabljenimi pet sošolk iz srednje šole. "O, kako je bilo včeraj lepo! Vsaki bi privoščila en tak lep 'baby shower'," je povzela svoje občutke prejšnjega dne.

Postavila se je v bran Gabrovi

Seveda pa so Benčkovo po zabavi številni zasuli z vprašanjem, od kje pozna Gabrovo. Benčkova je sklenila, da ponovno razloži, od kje se poznata in koliko let že prijateljujeta. "To je ta srednješolska naveza," je povedala Benčkova v Instagram zgodbi in razkrila, da sta z Gabrovo skupaj obiskovali gimnazijo Poljane.

Katarina Benček je razložila, od kje pozna Tino Gaber.

Katarina Benček je razložila, od kje pozna Tino Gaber.

Instagram zgodba/Katarina Benček

"Tako da, enkrat za vedno naše prijateljstvo gre res nazaj. In ni ona moja Instagram prijateljica, kot so napisali določeni mediji, ker potem verjetno ne bi bila na mojem 'baby showerju', pa tudi verjamem, da ima kaj bolj pametnega za početi, kot hoditi na takšne 'zadeve' kar malo tako. Tina je ena super duša in mi je žal, da jo mediji včasih predstavljajo na takšen način. Upam, da bo tožila vse, ki pišejo nebuloze o njej, predvsem laži! Tako da shranite si enkrat za vedno, od kje se poznava, kar to vprašanje je že res naporno," je zapisala Benčkova v Instagram zgodbi.