P. L. | 23. 4. 2024, 11:20

Znani slovenski par, ki pričakuje otroka, vse močno presenetil z resnico o odnosu

Nika Vlahovič / INSTAGRAM

Znana in priljubljena Slovenca, ki že odštevata do poroda, sta razkrila, kaj se je zgodilo v njunem razmerju ...

Znana in priljubljena spletna vplivneža, Nika in Mark Vlahovič, odštevata do rojstva prvega otroka. Da bosta dobila deklico, sta javnosti razkrila že pred časom, zdaj pa sta objavila še fotografijo, ki je nastala le nekaj tednov pred velikim dogodkom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKA VLAHOVIČ (@nikavlahovic_)

Objavo sta delila na njuno obletnico, praznujeta namreč že pet let razmerja. "Najlepših pet skupnih let. Kako se je 'kjut' spomniti, kaj vse sva že dala čez, od tega, da sva bila leto dni v 'long distance relationshipu' (ljubezen na daljavo, op. a.), kako naju je to povezalo in sva še bolj začela ceniti to, da sva lahko skupaj, do zaroke, ko sva se prvič skupaj preselila v najmanjše možno stanovanje, vseh potovanj, kako sva si res sama prigarala vse, kar zdaj imava, do porok in tega, da sva dobila Balija, in do zdaj, ko bova (možno, da čez točno mesec dni, ko imam rok) postala starša najini punčki in se verjetno v zelo kratkem tudi preselila v sanjsko hiško (tega vam nisem nič omenjala, ampak vse kaže na to)," je zapisala Vlahovičeva in dodala, da je zelo srečna in da komaj čaka na vse, kar ju še čaka.

Težave s posojilom

Par je pred časom na Tiktoku razkril, da so ju odslovili z banke, češ da ne moreta najeti posojila za stanovanje. 
"Zdajle sva šla kot dva s.p.-ja na banko vprašat za kredit, na dve banki, v bistvu, in kaj sva ugotovila? Da itak ne dajo," je povedal vplivnež, njegova partnerica pa je dodala: "Vsak te nekam drugam pošilja, in potem tisti spet nekam drugam ..."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKA VLAHOVIČ (@nikavlahovic_)

"Naj mi nekdo pove, kako si lahko mladi podjetniki, mladi ustvarjalci, kdorkoli, v tem času kupi karkoli? Tudi če imaš denar, ne dobiš posojila. Cene so pa take banana cene, da razen če imaš mami, pa očija, pa razne babice in dedke, ki so kmalu umrli, da si kaj podedoval, potem si lahko kupiš, drugače pa ne. Prosim, a kdo posodi ali pa donira? Kako bomo preživeli?" je posnetek zaključil Vlahovič.

Glede na to, da je Vlahovičeva v objavi omenila, da se jima obeta nakup hiše, pa sta očitno to težavo že rešila.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk