P. L. | 14. 3. 2023, 11:30

Nuša Lesar naredila izjemo: spregovorila je o tem obdobju iz svoje preteklosti

Instagram/Nuša Lesar

Le malokdo ve, s čim se je ukvarjala danes priljubljena televizijska voditeljica Nuša Lesar. Spregovorila je, kako je pristala v tem poklicu. Presenečeni? 

Voditeljica oddaje Potep z Leo, Lea Mederal, je tokrat gostila priljubljeno televizijsko voditeljico Nušo Lesar. Ta je, čeprav je noseča, brez težav zmogla potep.

Pogovor je nanesel najprej na to, da Lesarjeva nekoč ni marala športa. Razkrila je, da je nosila celo majico z napisom, da sovraži šport. A danes je drugače.

Facebook/posnetek zaslona

"Zadnja leta sem videla, da gravitacija dela svoje in da je potrebno nekaj narediti zato, da si malo bolj čvrst," je v smehu priznala Lesarjeva in pojasnila, da zelo rada hodi v hribe, ukvarja se tudi z jogo, aerobiko in pilatesom. Kljub nosečnosti ostaja aktivna, njena postava je še vedno zelo lepa.

Nekoč je bila manekenka

Med pogovorom je izdala, da se je preizkusila tudi v manekenstvu. "Bila sem v Ljubljani v šoli in so me poskavtirali na cesti," je povedala in dodala, da se ji je tistega dne zgodilo kar dvakrat, da so jo ogovorili skavti. Da pa se je odločila poskusiti, je bilo naključje.

Facebook/posnetek zaslona

"Čez vikende sem delala v lokalu, potem so ta lokal zaprli, jaz pa sem potrebovala denar," je pojasnila in dodala, da se je s sestro bivšega moža, s katero sta prijateljici, dogovarjala, da bi skupaj odšli na avdicijo, a ker se je poškodovala, je odšla sama.

Dodala je, da je bila to lepa izkušnja. "Ne bi pa rekla, da sem si blazno želela te kariere," je pojasnila.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.