Š. T. | 29. 3. 2023, 13:39

Piquejevi izbranki milijonska ponudba za eno prav posebno fotografijo (ponujajo ji tudi pravo bogastvo, da oblati Shakiro)

Profimedia

Po razhodu Shakire in Gerarda Piqueja je njegovo novo dekle Clara Chia Marti v središču pozornosti javnosti. Mediji bi za njen intervju ali ekskluzivno fotografijo plačali mastne denarce.  

Nekdanji nogometaš Gerard Pique je zaradi ljubezni do Clare Chie Marti zapustil dolgoletno partnerico Shakiro in mamo njegovih sinov. Ljubezenski par vzbuja veliko pozornosti, predvsem je v središču 23-letna španska lepotica. Tudi zato, ker o njej ni veliko znanega, toda romanca z nekdanjim zvezdnikom Barcelone jo je izstrelila v medijsko orbito.

Pique je njuno razmerje dolgo držal v tajnosti, pred kratkim so se pojavile informacije o tem, da je mladenka zavrnila donosno ponudbo v višini milijona ameriških dolarjev (približno 920 tisoč evrov), da bi v intervjuju kritično spregovorila o Shakiri, a se zaenkrat za to ni odločila.

Shakira je Martijevo precej negativno omenila v intervjuju, ki ga je dala konec februarja za mehiško televizijo Canal Estrellas. "V peklu je posebno mesto rezervirano za ženske, ki ne podpirajo drugih žensk," je ostro izjavila pevka na njen račun, po tem, ko je izvedela, da jo je mož prevaral.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clara Chia Marti (@clara_chiamarti_officialfp)

Kot poroča Essentially Sports, pa se je ime mlade Španke pojavilo v novi milijonski ponudbi, vendar brez njene vednosti. Tokrat gre za eno samo fotografijo. Parček podrobnosti svojega razmerja spretno skriva pred očmi javnosti, v zadnjem času se paparaci na vso moč trudijo, da bi ujeli ekskluzivno fotografijo Martijeve v kopalkah.

Španski mediji naj bi bili za pridobitev potrebne fotografije pripravljeni plačati skoraj milijon evrov ali več. Clara Chia Marti je zaradi svoje mladosti in dejstva, da ni javna osebnost, deležna številnih kritik zaradi svojega razmerja z nekdanjim španskim reprezentantom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Španski novinar Saul Ortiz je nedavno razkril, da je morala Martijeva poiskati psihološko pomoč, potem ko jo je Shakira omenila v njeni pesmi. "Potrebovala je pomoč, ker njeno psihično stanje ni dobro. Ni lahko biti 23-letnica, o kateri govori vsa Španija in svet. Vse skupaj je dobilo precejšnje razsežnosti, ustavljajo jo na ulici in ji zapojejo Shakirino pesem. Vsi jo prepoznajo, ona pa je precej sramežljivo dekle," je povedal za španski časopis Marca.

Shakira in Gerard Pique

Shakira in Gerard Pique

Profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.