J. Z. | 5. 8. 2022, 12:18

Poglejte, kako je že velik! Rogličev sin Lev stopa po očetovih stopinjah

Instagram/Lora Roglič Klinc

Slovenski kolesarski as je gotovo ponosen, ko gleda, kako se njegov prvorojenec loteva svojih prvih kolesarkih poti. Presenetilo vas bo, kako samostojen je že. 

Kolesar Primož Roglič in njegova žena Lora Roglič Klinc sta skoraj nerazdružljiva. Tudi, ko se Primož odpravi na večtedenske dirke in priprave, ga pogosto spremljata Lora in njun sinček Lev

Triletnika pogosto ujamejo televizijske kamere, ki pokažejo, kako z mamo navija za očeta na pomembnih dirkah. Tokrat pa se je podal kar na kolo in pokazal, da je podedoval veliko očetovega talenta za kolesarjenje.

Instagram/Lora Roglič Klinc

Lora je na Instagramu delila fotografije, na katerih sta z malim Levom na kolesarskih tekmah in pripravah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lora Roglič Klinc (@loraroglicklinc)

Največ navdušenja je požela fotografija, na kateri Lev kolesari po cesti, po kateri je pred tem vozil njegov oče. S čelado na glavi je videti že popolnoma suveren pri kolesarjenju. 

Le malo časa za počitek po napornem juliju

Primož si je po naporni tekmi Tour de France, na kateri je zaradi poškodbe moral odstopiti, z družino privoščil tudi nekaj uživanja. Skupaj so se odpravili na plažo, kjer so uživali v skupnem prostem času. 

Instagram/Lora Roglič Klinc

"Vse dobro Lora in Primož! Včasih je treba svet premislit znova in znova ampak v tem je čar življenja. Vse, kot po maslu, je dolgčas! Vesela sem, da ste spet z nami," jima je v komentarju sporočila Lorina sledilka. 

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.