P. L. | 23. 1. 2023, 10:46

POP TV zapušča še ena znana novinarka

Na novo poslovno pot odhaja še ena znana novinarka.

STA

Priljubljena novinarka je razkrila, zakaj odhaja iz ene najbolj prepoznavnih medijskih hiš. Oglasila se je njena sodelavka Nuša Lesar in ji zapisala besede, zaradi katerih je zajokala … 

Novico, da se po porodniškem dopustu ne bo vrnila nazaj na svoje staro delovno mesto, je prek Instagrama sporočila novinarka Tjaša Petrič Cvet, ki je več let sodelovala pri ustvarjanju informativne oddaje Svet na Kanalu A.

Svoj zapis je začela z besedami, da se le redko razpiše, zato je to toliko bolj pomembno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Petrič Cvet (@tasqo)

"Obračam novo poglavje. Po porodniški se poslavljam od svoje Svetov(n)e ekipe in zaenkrat je plan, da sprobam, kako daleč lahko prideva z mojim Bling of Bloom.
Kaj je to? - Nakit iz srebra (upam, da kmalu tudi zlata), ki ga sama izdelujem," je razkrila v nadaljevanju. Dodala je, da upa, da ji bo na novi poti uspelo, seveda pa jo ob tem preveva tudi kanček strahu.

A ga je Petrič Cvetova uspela obrniti na šalo, zapisala je namreč, da je možu naročila, naj ji da dva meseca, da bo videla, kaj se bo zgodilo. "In mislim, da je že vklopil štoparico," je dodala.

Oglasila se je Nuša Lesar

Pod objavo o svoji novi poti pa se je Petrič Cvetovi poleg mnogih oglasila tudi njena sodelavka, priljubljena televizijska voditeljica Nuša Lesar.

"Draga Tjaša, na Svetu nam boš zelo manjkala, ampak svet potrebuje tvoj nakit, tako da kar!" je zapisala v komentar.

"Nuša Lesar, spet bom zajokala zaradi tebe," je na njene besede odgovorila Petrič Cvetova.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.