20. 6. 2022, 10:31

Princ Harry zakričal zaradi poraza v polu, medtem Meghan Markle z videzom, ki ga pri njej nismo vajeni

Profimedia/fotomontaža

Članica kraljeve družine, ki je s svojim partnerjem princem Harryjem na lastno željo odstopila od vseh kraljevih obveznosti in se preselila čez lužo v Los Angeles, je videti drugače, kot smo je sicer vajeni. 

40-letna Meghan Markle je v Kaliforniji, natančneje v Santa Barbari, spodbujala svojega 37-letnega princa Harryja, medtem ko je ta igral polo. 

S polom se je princ rad ukvarjal že v času, ko je še bil aktivni član kraljeve družine, in ta šport mu ostaja zelo blizu. 

Kljub temu, da njegova igra tokrat ni bila dovolj dobra, s čimer se je strinjal tudi sam, ko je po koncu igre zakričal na igrišču, ga je potolažila Meghan. 

Profimedia

Tako sproščene Meghan nismo videli že dolgo 

Markle je za ta športni dogodek nosila svetlo modro jeans srajco in kratke hlače. Obleko je kombinirala z usnjenimi sandali v grškem slogu in sončnimi očali. 

Profimedia

Princ Harry je skupaj s prijateljem in ustanoviteljem svoje ekipe Ignaciom "Nachom" Figuerasom igral v polfinalu proti ekipi Folded Hills. Vendar se njuno upanje za boj v finalu ni uresničilo, saj je njihova ekipa na koncu izgubila tekmo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.