R.S. | 7. 7. 2022, 07:00

Robert Golob nam je zaupal, kje trenutno preživlja dopust

Posnetek zaslona/Instagram/Robert Golob
Robert Golob nam je zaupal, kje trenutno preživlja dopust (foto: Posnetek zaslona/Instagram/Robert Golob)

Predsednik vlade je med oddihom ob morju odgovoril na nekaj vprašanj, ki smo mu jih postavili. Vas zanima, o čem vse smo se pogovarjali?

Predsednik vlade Robert Golob trenutno nabira energijo in se sprošča na počitnicah, svoja doživetja pa deli s sledilci na Instagramu. Ob sončnem zahodu je objavil čudovito fotografijo, ovekovečil pa ni le pisanih barv na nebu, temveč tudi sebe. S selfijem.

Posnetek zaslona/Instagram/Robert Golob

Zanimalo nas je, kje preživlja več kot zaslužene počitnice. Ob dejstvu, da - kot je povedal v predvolilni kampanji - na telefonu ne preživi veliko časa, smo sicer dvomili, da se nam bo odzval. A nas predsednik vlade ni razočaral. Zaupal nam je lokacijo in izdal, kdaj se vrača v domovino. 

Posnetek zaslona/Instagram/Robert Golob

Hrvaška mu je očitno še vedno pri srcu

A še preden smo izvedeli, kje točno preživlja poletne dni, je bil njegov prvi odziv na vprašanje, če nam lahko pove, kje je:

"Ni vse samo služba." Nato pa nam je v nadaljevanju pogovora zaupal, da se je na počitnice odpravil na Hrvaško, natančneje na Brione.  

Hrvaški otoki so očitno priljubljena lokacija našega predsednika vlade. Pred časom smo na njegovem profilu našli fotografijo iz leta 2019, ko je supal ob hrvaški plaži Sakarun.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Zaradi dela, ki ga čaka doma, pa na Hrvaškem ne bo preživel veliko časa.

"Jutri sem že nazaj v službi," nam je zaupal premier, ki ga v prihodnjih dneh čakajo številne obveznosti. 

Brioni in Titova rezidenca

Brioni so eden najbolj znanih hrvaških nacionalnih parkov in se nahajajo v bližine Pulja. So edini nacionalni park v Istri, dostop do njih pa je bil dolgo časa rezerviran samo za izbrance. 

Znani so predvsem po Titovi rezidenci in slovitem živalskem vrtu, kjer bivajo živali, ki jih je Tito prejel v dar od državnikov z vsega sveta. Brioni so sestavljeni iz treh otokov, številnih otočkov in grebenov, za nacionalni park pa so bili razglašeni leta 1983. Slovijo kot eno najlepših otočij v Sredozemlju.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.