6. 7. 2022, 21:12

Robert Golob objavil fotografije z dopusta: "Kakšen čudež naredi par dni morja."

Fotomontaža/Profimedia/Instagram/Robert Golob
Robert Golob objavil fotografije z dopusta: "Kakšen čudež naredi par dni morja." (foto: Fotomontaža/Profimedia/Instagram/Robert Golob)

Politik se sprošča na morju, objavil je namreč čudovite fotografije sončnega zahoda, posnel pa je tudi selfie. Kakšen se vam zdi?

Predsednik vlade Robert Golob je imel za seboj naporno leto. Intenzivno se je pripravljal na volitve, nato zmagal, zdaj pa mora tudi izpolniti obljube, ki jih je na začetku kampanje obljubil. Po mesecu delovanja kot predsednik vlade se je odločil za odmor. 

S svojimi sledilci je delil utrinke z dopusta. Lokacije ni razkril, je pa napisal, da se ima zelo lepo. "Čarobno," je napisal ob fotografiji sončnega zahoda. 

Posnetek zaslona/Instagram/Robert Golob

Objavil je tudi selfie, zraven pa napisal: "Kakšen čudež naredi par dni morja."

Posnetek zaslona/Instagram/Robert Golob

To pa ni prvič, da je predsednik vlade delil fotografije z dopusta. Pred časom smo našli fotografijo iz leta 2019, ko je počitnice preživljal na hrvaški plaži Sakarun.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Plaža na Dugem otoku je pravi pravcati raj za ljubitelje sanjskih destinacij. Gre za sedmi največji hrvaški otok, ki je le lučaj od Kornatov in ponuja čudovito naravo. Navdušuje tako ljubitelje plaž in podvodnega sveta kot tudi vse željne dih jemajočih razgledov.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.