R.S. | 15. 7. 2022, 20:40

Severina objavila fotografijo s sinom: "Oče mojega otroka mi je poskušal na vse načine preprečiti, da bi bila mama."

Instagram/Severina

Priljubljena hrvaška pevka ima prepoved objavljanja sinovih fotografij na družbenih omrežjih. Očitno pa se je tokrat požvižgala na to ... 

Pevka Severina se trenutno s sinom nahaja na majhnem otočku v Jadranskem morju.

S sledilci je tokrat delila fotografijo sebe in 10-letnega sina Aleksandara. Severina sicer fotografij s sinom ne objavlja, ker ji je sodišče pred leti to prepovedalo. 

Drugim je dovoljeno, njej pa ni 

"S sinom uživava na čudovitem otoku Vrnik. Na googlu lahko vidite ministra Božinovića, kako ponosno pozira z vnukinjo za Glorio, pa premierja Plenkovića z otrokoma v Vatikanu ... Predsednik Milanović z otroci," je začela svoj zapis. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Oni lahko, nimajo socialne službe, ki pravi, da je to škodljivo za otroke. Ampak če jaz s tem škodim otroku, potem škodujejo tudi vsi drugi, ki objavljajo fotografije otrok. Ampak meni se prepoveduje, da bi bila ponosna na svojega sina. Oče (mojega otroka) mi je poskušal na vse načine preprečiti, da bi bila mama, tudi s prepovedjo fotografiranja. Za vse naj bodo enaki zakoni, brez izjem," je še napisala. 

Pevka ima 10-letnega sina s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem, s katerim že več let bijeta umazano bitko za skrbništvo. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.