J. B. | 28. 2. 2023, 08:31

Tina Gaber prvič spregovorila o ljubezni s premierjem: to so razlogi, zakaj se je zaljubila v Roberta Goloba

Borut Živulovič/BOBO

Sta najbolj vroč par na slovenski sceni. Toda kako se je vse skupaj sploh začelo? Izbranka predsednika vlade prvič ponudila vpogled v njuno ljubezen.

Nekoč je bila misica, potem vplivnica in tudi poslovna ženska, zdaj se o njej spet veliko govori predvsem zaradi razmerja s premierjem vlade Republike Slovenije.

Tina Gaber in Robert Golob ne skrivata več svoje zveze, nedolgo tega sta se v javnosti prvič skupaj pojavila na predvečer kulturnega praznika, ki ga slavimo 8. februarja.

Tina Gaber je zdaj v intervjuju za Jano končno spregovorila o svojem novem partnerju, čeprav bolj skopo. Dogovor pred intervjujem je bil, da Gabrova o razmerju z Golobom ne bo govorila, je pa kljub vsemu razkrila, zaradi česa ji je prvi mož vlade padel v oči in se posledično tudi zaljubila vanj.

Sreče ne bi gradila na tuji nesreči

"Zaradi svoje inteligence, znanstvene razgledanosti in naprednosti mi je padel v oči in postal všeč," je za Jano poudarila Tina Gaber in zanikala obtožbe, da se je zapletla z vezanim moškim.

Borut Živulovič/BOBO

Spomnimo, Golob naj bi bil še vedno poročen s svojo sicer odtujeno ženo. "Nikoli ne bi gradila sreče na tuji nesreči. Lahko dvomite o vsem, a prosim, o tem nikoli," je dodala Tina Gaber.