Ž.A. | 28. 7. 2022, 16:09

Urška Klakočar Zupančič nam je zaupala, kam bo odšla na morje in s kom

Bobo

Tudi vas zanima, s kom načrtuje poletni pobeg? Vemo, katera destinacija je njena prva izbira.

Urška Klakočar Zupančič je brez dvoma ena najbolj opazovanih oseb slovenskega političnega sveta in skoraj ni posameznika, ki ga ne bi zanimale podrobnosti njenega življenja.

Sledili smo njenim modnim smernicam na protokolarnih dogodkih, opazovali in iskali njene tetovaže ter z zanimanjem pogledali, kakšen avto vozi.

Ob nadpovrečnimi temperaturami, ko nas obliva vročinski val, smo se odločili, da predsednico Državnega zbora vprašamo, kam bo pobegnila pred vročino. Poklicali smo jo in jo vprašali, kje bo preživela letošnji dopust. 

"Letošnji dopust bom preživela na hrvaški obali," nam je zaupala.

Kot vedno, se bo morskim radostim predajala z otrokoma in zagotovo že komaj čaka, da se skupaj odpravijo k sosedom.

Iz njenega kabineta so nam še sporočili, da je predsednici Državnega zbora dopust izredno pomemben.

"Namenjen je temu, da se človek spočije, ponovno napolni baterije in počne stvari, ki ga veselijo in navdihujejo. Tako predsednica Državnega zbora trenutno preživlja dopust s svojo družino ob morju, kamor se vedno rada vrača." 

Kot vemo, je hrvaška obala izredno priljubljena med Slovenci, zato nas je zanimalo, ali tudi sicer raje izbere hrvaško obalo, ali se kdaj odloči tudi za druge destinacije.

"V poletnem času grem navadno na hrvaško obalo, v času jesenskih počitnic pa otroka, če je le mogoče, peljem na potovanje."